Land Rover Defender primește tratamentul pe care îl merită abia după pensionare: Startech a creat o ediție specială care ține locul echipării Autobiography

de Bogdan Mirică
Luni, 17.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de tuning Startech a pregătit un pachet de modificări interesante pentru bătrânul Land Rover Defender. Accesoriile de lux ar trebui să suplinească absența unui nivel de echipare Autobiography, de care Defender nu s-a bucurat până acum.

Chiar dacă este deja pensionat, iar ultimele sale exemplare se mai găsesc doar la suprapreț, Land Rover Defender primește în continuare opțiuni de personalizare din partea tunerilor săi dedicați.

Unul dintre ei este Startech, care a modificat de-a lungul anilor foarte multe modele ale grupului Jaguar Land Rover. Cel mai recent pachet imaginat de Startech este o încercare de a le oferi clienților de Defender o apropiere de nivelul de echipare Autobiography, disponibil pe celelalte modele din gamă: Range Rover, Evoque sau Sport.

Prin urmare, dacă Land Rover nu i-a oferit lui Defender o versiune Autobiography de-a lungul carierei sale îndelungate, a făcut-o acum Startech.

Urmareste Automarket
Tunerii au acordat o atenție deosebită habitaclului, unde există acum un volan sportiv îmbrăcat în piele, pedale din aluminiu, tapițerie din piele crem și bare de ranforsare în maro contrastant.
Nu lipsește o dungă albastră regăsită atât la interior, cât și la exterior pe caroserie și jante. În partea din spate există banchete îmbrăcate în piele, o podea din lemn și un sistem de sunet Focal.

Exteriorul este scos în evidență cu ajutorul jantelor Monostar D Black de 18 inch. Grila frontală a fost retușată și primește acum un set nou de lumini, capota este și ea nouă, ca de altfel și apărătorile de noroi.

Startech nu a precizat prețul pentru această transformare, însă, având în vedere valoarea cu care s-a apreciat Defender de la ieșirea din producție, kitul nu va reprezenta o problemă financiară.

Comentarii (1)

  • Defender90
    Din pacate, aici va inselati. Startech nu suplineste absenta unui pachet Autobiography, ci este un kit tuning, menit sa aiba o echipare luxoasa, echivalent cu cel mentionat mai sus.

    Defender Autobiography a aparut in 2015, pe modelul 90, alaturi de Heritage si Adventure, parte din Final Edition.

    http://www.neneoverland.co.uk/listings/land-rover-defender-autobiography-90-limited-edition/
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru