Land Rover Defender XTech, ediţie specială a offroader-ului britanic

de Sebastian Toma
Luni, 09.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover Defender a primit o ediţie specială numită XTech. Aceasta are două nuanţe de caroserie exclusive, alături de o combinaţie unică de culori la interior.

Land Rover Defender, un model care nu mai are nevoie de prezentare, a primit o ediţie specială. XTech Special Edition le oferă clienţilor aceleaşi capacităţi pe teren accidentat, dar prezintă o serie de elemente dedicate, care să-l diferenţieze de celelalte unităţi Defender aflate pe şosele şi în afara lor. Astfel, avem două nuanţe de vopsea dedicate acestei ediţii speciale, Orkney Grey sau Nara Bronze, care contrastează cu plafonul vopsit în nuanţa Santorini Black şi cu ornamentele de caroserie negre. Blocurile optice spate integrează acum LED-uri, iar deasupra acestora se află sigla "DEFENDER". Blocurile optice faţă au carcase vopsite în negru, iar partea frontală are sigla Land Rover inscripţionată cu negru lucios.

În standard, Defender XTech are jante din aliaj de 16 inch, echipate cu anvelope MTR de off-road şi vopsite în negru lucios. Interiorul lui Defender este îmbrăcat parţial în piele "Ebony", iar sigla Land Rover este aplicată pe tetierele faţă. Între timp, covoraşele faţă sunt inscripţionate cu sigla Land Rover în formă textilă.

Consola centrală este vopsită în culoarea caroseriei.

În materie de echipări, Land Rover Defender XTech prezintă aer condiţionat, ABS, controlul tracţiunii, închidere centralizată cu telecomandă, scaune şi parbriz încălzit. Land Rover oferă ediţia specială XTech atât pentru versiunea Defender 90 Hard Top, cât şi pentru Defender 110 Utility Wagon. Ambele versiuni sunt echipate cu un diesel de 2.2 litri cuplat unei transmisii manuale cu şase trepte.

Via Newspress.co.uk (înreg.)

Comentarii (5)

  • nu-mi trebe niciun x niciun q...pe asta l-as vrea...cu siguranta.
    12 1
  • LR Defender, Jeep Wrangler, Iveco Massif si Merc G sunt singurele masini de teren ramase pe piata. Restul sunt marketing!
    12 1
  • @Automarket
    Realizati ca aceasta editie speciala a fost lansata in 2011, nu? Multumim pentru stirile de actualitate.
    1 0
  • AndreiRN
    De ce le mai ziceti "britanic" cand de fapt este in produs Indian?
    3 9
  • Cat costa ?
    Masina din poza 7 este putin sifonata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru