Lexus GS 450h testează cât de tare bate inima clienţilor săi

de Bogdan Mirică
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a invitat câţiva clienţi pentru a le demonstra că un hibrid poate fi şi sportiv. A fost ales noul GS 450h, un pilot profesionist, un circuit şi un aparat de măsurat ritmul bătăilor inimii.

Lexus a vrut să demonstreze tuturor că un hibrid înseamnă mai mult decât o maşină calmă şi prietenoasă cu mediul. Constructorul japonez s-a folosit de serviciile proaspăt lansatului GS 450h pentru a demonstra unui grup de clienţi că un hibrid Lexus este sinonim şi cu sportivitatea.

Experimentul a fost extrem de simplu. Cei prezenţi la evenimentul Lexus au fost echipaţi cu un aparat care măsoară frecvenţa bătăilor inimii. Înainte de a fi urcaţi în GS 450h, pe scaunul din dreapta, alături de un pilot profesionist, şi trimişi pe circuitul de la Vairano, clienţilor li s-a măsurat rata bătăilor inimii. Provocarea lansată de Lexus a fost aceea de a face ca toţi cei ce vor urca în GS 450h să depăşească un ritm de 120 bpm.

Vă lăsăm pe voi să vedeţi ce a ieşit urmărind imaginile clipului următor:

via autoblog

Comentarii (6)

  • adrian
    Nu inteleg de ce pilotul avea casca de protectie iar pasagerii nu.
    4 0
  • Vasilica
    Slab!!! Un M5 sau un RS6 era net superior daca tot vroiau sa testeze ceva adevarat din aceeasi clasa!
    5 8
  • pt Vasilica .
    De ce nu compari cu Nissan GTR ? Lexus e un hibrid si nu incearca sa se bata cu M5 . Clipul e facut pentru a se arata cliantilor potentiali sportivitatea unui HIBRID pentru ca toti se iau de hibride cum ca ar fi lenese. Doar atat.
    6 1
  • Vasilica
    Asta am inteles, ideea este sa scrii pentru a ataca pe cei cu IQ redus. In romanica se compara mere cu pere mereu.
    5 4
  • Lexus e pt. cei care or confort si relaxare iar BMW pt. sportivi. M5 vs Lexus :))...e ca si cum il compari pe Columbeanu cu Mutu :))
    4 1
  • Daca aia sunt potentialii clienti Lexus nu cred ca o sa faca vanzari prea mari. Cred ca isi permit majoritatea cel mult un cartof de Auris.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru