Lexus LS 500 F Sport: primul teaser pentru noua versiune sportivă a limuzinei japoneze

de Daniel Popescu
Joi, 06.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus LS 500 și versiunea sa hibridă LS 500h vor primi versiuni F Sport cu un design mai agresiv și setări îmbunătățire pentru suspensii. Lansarea este programată în luna aprilie la New York.

Lexus LS a primit în luna ianuarie a acestui an cea de-a cincea generație, care a ieșit în evidență în special printr-un design neobișnuit de agresiv pentru un segment în care Mercedes Clasa S, BMW Seria 7 sau Audi A8 fac legea mai degrabă prin sobrietate.

Două luni mai târziu, noul LS 500 a primit și o versiune hibridă care a debutat la Salonul Auto de la Geneva, însă constructorul nu se oprește aici.

Japonezii au confirmat oficial că vor lansa Lexus LS 500 F Sport, o versiune sportivă care va fi disponibilă inclusiv pe varianta cu propulsie hibridă. Anunțul a fost însoțit de un teaser care evidențiază partea din spate a modelului, care se aseamănă însă foarte mult cu cea a sedanului standard.

Niponii s-au limitat să afirme că LS 500 F Sport va oferi "cea mai captivantă experiența de condus pentru un LS" și nu au oferit niciun fel de alte detalii suplimentare.

Totuși, din experiența versiunilor F Sport dedicate altor modele, știm deja că designul va fi unul ceva mai agresiv și că vom avea parte de noi jante din aliaj, pe lângă setări speciale pentru suspensii. În plus, vor fi aduse îmbunătățiri și la nivelul volanului și al scaunelor sport.

În schimb, este de așteptat ca motorizările să rămână similare, cu un V6 bi-turbo de 3.5 litri și 420 de cai putere pentru LS 500 și un V6 de 3.5 litri cu două motoare electrice și 354 de cai putere pentru LS 500h.

Lansarea noilor versiuni sportive va avea loc la Salonul Auto de la New York din luna aprilie.

Via Auto Express

Comentarii (3)

  • Ce se intampla
    Nu au aparut inca jmecherii care sa faca misto de Lexus,cu tehnologia nasa si alte chestii.A venit caldura,le-au pornit volkswagenurile si bemveurile diesel si nu mai au timp de prostii...pacat
    7 7
  • masina bai tatutule!
    3 0
  • Dacă va avea aceleași motorizări că la LS 500 și LS 500h sportivitatea în adevăratul sens al cuvântului va fi redusă, diferențele fiind obținute din setări și reglaje de suspensii și nicidecum din puterea motorului.
    Dar și așa rămâne o mașină stilată cu o caroserie mai agresivă decât celelalte modele LS
    @ce de întâmplă
    Normal ar fi că cei ce postează la această marcă să facă referințe doar la ea ( fie că sunt deținători fie că sunt iubitori ai mărcii Lexus ) pentru că este ceva cu totul aparte, ori cel mult să compare cu auto din același segment, altfel își pierde din exclusivitate și nu este tocmai indicat.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru