Lexus LS 500 F-Sport: versiunea sportivă a limuzinei japoneze vine cu mici modificări de design, dar cu aceleași motorizări

de Daniel Popescu
Marti, 11.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lexus a prezentat la New York versiunea sportivă a limuzinei LS 500, care introduce modificări la grila, scaune îmbunătățite și un sistem de frane revizuit, însă păstrează motorizările pe benzină și hibride.

Cu numai câteva zile în urmă, Lexus a publicat un teaser prin care anunța că cea de-a cincea generație a limuzinei LS va primi și o versiune sportivă, iar aceasta a fost dezvăluită acum cu ocazia Salonului Auto de la New York, care își deschide porțile în această săptămână.

Modificările sunt însă mai degrabă simbolice, întrucât LS 500 F-Sport beneficiază de o grilă ușor modificată, de praguri laterale cu aspect diferit, jante de 20 de inch și două culori exterioare pentru caroserie, botezate White NOvă și Heat Blue.

Pe lângă noutățile introduse la exterior, Lexus a apelat la câteva îmbunătățiri și pentru interior. Astfel, exista accesorii din aluminiu, volanul a căpătat valente sport și include și tahometru, iar pedalele de accelerație și frână sunt realizate din aluminiu. La rândul lor, scaunele au fost îmbunătățite, iar interiorul poate fi comandat și într-o culoare specială: roșu.

Urmareste Automarket
Și pentru că, până la urmă, vorbim despre o versiune sportivă, merita să menționăm că Lexus a modificat sistemul de frane, a îmbunătățit caracteristicile direcției și utilizează setări sportive pentru suspensii.

În schimb, gama de motorizări rămâne identică cu cea a modelului de bază.

Astfel, clienții pot opta pentru motorul V6 biturbo de 3.5 litri care produce 415 CP și ajunge la 100 kmh în 4.5 secunde sau pentru varianta hibridă, care include același motor termic și două motoare electrice de pe versiunea LS 500h și care generează în total 354 de cai putere, dar care are nevoie de 5.2 secunde pentru a ajunge la 100 km/h.  Cutia de viteze este automată și are 10 trepte.

Via Lexus

Comentarii (7)

  • Urata Toyota au mai scos niponii !
    11 20
  • Scorpioane,numai tampenii eclozezi...
    22 8
  • Macar nu mai au comunicate belucoase cum ca ataca ei M-urile si AMG urile
    7 11
  • @q
    Adevarul doare madalescule...asta e viata !
    11 17
  • Traiasca Oltcit-ul, ca de-acolo au luat ideea cu selectorul de setare a masinii, care e deasupra ceasurilor de bord :)))))
    8 5
  • andrei
    Inca un exemplu de involutie, fara sperante la vanzari. Nu inteleg de ce mai exista Lexus, cred ca singura expicatie e dorinta Toyota de a avea o Toyota ''premium''.
    9 12
  • Audi 1.2 sau 1.4 benzina cu scaune de carpa,senzori de parcare optionali,si alte minunatii(iti fac o lista de o citesti pana maine) e premium intradevar.

    A classe 1.5 dCi 90 cp ,motor de pe logan cu aceleasi dotari ca la Audi e si mai premium
    15 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru