Lexus pregateste IS-F pentru DTM

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.01.2008
O versiune speciala a lui Lexus IS-F este pregatita sa intre in campionatul german de turisme, cunoscutul DTM.

Esential

470 de cai este maximul de putere al unei masini de DTM. Toate masinile participante au motor V8 de 4.0 litri si tractiune spate.

Una dintre enigmele inceputului de an vine din Japonia, acolo unde Lexus se joaca cu nervii iubitorilor curselor de tip DTM/ALMS.

In prima faza, acum cateva zile, Lexus a publicat o fotografie-teaser a unei versiuni IS-F care arata ca un adevarat model de competitie pe circuit. Fara sa dea nicio explicatie, japonezii au lasat presa internationala si fanii sa fiarba la foc mic pana astazi, cand au publicat o mica galerie foto in care IS-F Racing Concept apare imbracat in haine "de gala", gata sa atace ceva mai promovatii sai concurenti M3, RS4 sau C63 AMG.

Partea interesanta vine abia acum, cand aflam ca denumirea "Concept" ar putea fi doar o simpla incercare de "detrunare" a celor de la Lexus, masina urmand sa apara fie in celebrul DTM al Germaniei, fie in corespondentul sau din Statele Unite, American Le Mans Series (AMLS). Alte surse precizeaza insa faptul ca vorbim de o masina pregatita pentru cursele FIA GT2, urmand sa fie succesor al lui IS300 in aceasta competitie.

Continuarea in zilele urmatoare, cand presupunem ca Lexus va publica detalii legate de aceatsa versiune a lui IS-F.

Taguri: IS-F, Lexus

Comentarii (1)

  • masina va concura in GT2 Le Mans Series si nu DTM.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru