Lexus pregătește un nou model, geamăn cu Toyota Yaris Cross

de Alexandru Monenciu
Luni, 22.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini cu un viitor model. Denumit LBX, acesta va debuta oficial în data de 5 iunie.

Lexus ia pe toată lumea prin surprindere și anunță lansarea unui nou model. Acesta va fi denumit LBX și va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment special care va fi organizat la Milano, în data de 5 iunie.

Constructorul nipon nu a oferit mai multe informații, dar a publicat o serie de imagini teaser care trădează desginul farurilor și semnătura luminoasă a stopurilor.

Potrivit informațiilor neoficiale, Lexus LBX ar urma să fie geamănul mai elegant al lui Toyota Yaris Cross. Pentru scurt timp, va fi rivalul lui Audi Q2, înainte ca modelul producătorului din Ingolstadt să fie pensionat după numai o generație.

Acestea fiind spuse, ne putem aștepta la platforma TNGA-B și la o gamă de motorizări care va include atât un motor pe benzină, de 1.5 litri, cât și versiuni hibrid.

Având în vedere că imaginile teaser au fost publicate de către divizia europeană, este lesne de înțeles că viitorul Lexus LBX va fi comercializat pe Bătrânul Continent.

via Lexus

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    bai nene, si lexus face mizerii cross? sa vina chinezii!
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru