Limuzina Bentley folosită de Regina Marii Britanii va fi expusă pentru publicul larg

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 07.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Limuzina Bentley folosită de Regina Elizabeta a II-a va fi expusă la Londra în cadrul Coronation Festival ce va fi găzduit de grădinile Palatului Buckingham.

Publicul larg va avea șansa să admire de aproape limuzina Bentley folosită de Regina Marii Britanii. Acest model unic va fi expus între 11 și 14 iulie la Londra, în cadrul Coronation Festival. Acest Bentley unic a fost oferit Reginei în 2002 pentru a marca aniversarea de 50 ani petrecuți pe tronul Marii Britanii. Pe lângă această limuzină specială, vizitatorii festivalului vor mai putea admira o colecție de modele Bentley. 

Bentley-ul folosit de Regină a fost un priect special pentru Bentley. Numit "Project Diamond", automobilul a fost proiectat și construit în doi ani de zile, scopul echipei fiind să creeze un automobil potrivit pentru orice eveniment regal. Limuzina creată are un plafon panoramic de sticlă impresionant, gândit pentru ca publicul să o poată vedea pe Regină, atunci când călătorește cu Bentely-ul oficial. Modelul este mult mai înalt ca orice alt model din gama Bentley. Atenția la detalii a fost dusă la extrem, poziția banchetei fiind stabilită folosind un model cu aceiași înălțime cu cea a monarhului.

Un alt detaliu interesant este faptul că portierele spate se deschid în sens invers la un unghi de 90 grade ceea ce permite un acces extrem de facil în interior. 

Via Carscoops

Comentarii (2)

  • Mai multe poze ?
    10 1
  • Adrian
    Ce gusturi mai are si regina....as fi ales in locul ei un RR Phantom EWB.
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru