Lista de așteptare pentru noul Renault 5 cuprinde 50.000 de clienți

de Tiberiu Safta
Joi, 07.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a dezvăluit că lista de așteptare pentru noul Renault 5 include deja 50.000 de viitori clienți. Livrările noului model electric vor începe din această toamnă.

În urmă cu câteva zile, Renault a lansat oficial noua generație Renault 5, o nouă mașină electrică ce va avea un preț de pornire de 25.000 de euro. Cel mai anticipat model al constructorului francez din acest an este bazat pe o platformă derivată de la cea văzută la Clio și Captur. Acesta va fi disponibil în versiuni cu 95, 120 și 150 de cai putere.

De asemenea, Renault 5 va primi două baterii cu capacități de 40 de kWh, respectiv de 52 de kWh. Versiunea cu bateria mai mare va avea o autonomie de până la 400 de kilometri în regim WLTP.

Acum, la câteva săptămâni de la debutul noului model, Renault anunță că lista de așteptare pentru acesta cuprinde deja 50.000 de viitori clienți. Comenzile pentru noul Renault 5 vor fi deschise în luna mai, iar vânzările vor începe în septembrie sau în octombrie, potrivit spuselor lui Fabrice Cambolive, șeful mărcii Renault.

via Renault

Comentarii (14)

  • Pinocchio
    Comenzile vor demara peste doua luni, iar lista de asteptare a ajuns la 50 000.
    Ce lista?
    18 3
  • @Pinocchio: Aici este vorba despre matematica jurnalistica si logica bazata pe traduceri.
    18 4
  • I call BS
    11 4
  • In doua luni poți depune comanda (adică bani). Pana atunci ești pe lista de așteptare.
    Renault a dat lovitura cu modelul asta.
    8 24
  • Merge nea costel la dealer și-i spune să-l treacă la caiet? Never heard of! Fără să știe preț final? Cum arată produsul? Neah, tipic trotinetiști, zboară, deci, se poate digera.
    23 9
  • Prefer sa mai astept un an doi si sa iau viitorul hatch Tesla la aceiasi bani decat tagaie renault cu performante si calitate inferioara.
    Jepatii de francezi anunta pret de pornire 25.000 euro pt tigaia asta. Adica motor de 95cp si baterie 40kwh.
    Sa nu ii scuipi intre ochi pt asa hal de oferta?!
    6 20
  • @16:46 Ce e așa greu....e lista de așteptare pentru a avea prioritate cand se dau drumul la comenzi. Daca nu iti place prețul, poți renunța la a mai comanda. Hai ca nu e greu așa.
    5 18
  • E simplu
    Nu implică nicio obligație, e ca și cum au lăsat un bilețel cu... sunați-mă voi, vă răspund când am chef.
    Citește titlul... functionally illiterate... 50000 clienți.... ce clienți?!? :)))))))))
    15 1
  • Banditos
    Lista cu pricina inseamna interesul dovedit pentru modelul nou lansat.

    Marketing sau nu, si in ciuda garagarei papagalilor fluviu votanti cu manutze rosii, masina arata super ok.
    5 16
  • Da, de acord Banditos, masina e misto. Designul e f reusit. Cam toate masinile vechi de succes restilizate modern arata bine.

    Dar eu tot intreb p'acilea somitatile electrolobotimizate: cum era aia cu "masinile electrice se vor ieftini, bateriile devin tot mai ieftine si tehnologia mai accesibila"? Asta are bateriile lui Zoe. :) Probabil si motorul e acelasi cu puteri diferite reglate din soft. :)

    Sa tot fie deja vreo 4-5 ani de cand ziceti aia cu ieftineala. Sau te pomenesti ca va refereati la ceva de genul variantei cu baterie mica si motor de 95 CP?! :)) Varianta de top la masina asta o sa fie vreo 45000. Remarcabila evolutia si revolutia electrica. Hai cu marea electrificare! :)))
    11 6
  • @haoarles
    Dacă ai avea caracter, panaramă, ai recunoaște că toate modelele noi lansate de Renault vin la pachet cu surprize care sunt înțelese de către producător după vreo 3-4 ani de vânzări.

    Felul în care arată produsul pentru pitici trotinetiști este complet irelevant. Să-l vedem pe stradă, urmărim forumurile de specialitate și râdem fără măsură. :)))))))
    12 7
  • Banditos
    @PMC

    pai stai sa vedem si cum vor fi vanzarile. Cine a spus ca trebuie sa punem carul in fata boilor?

    @13:25

    plimba ursu, deschizi gura CAND vei fi intrebat si DUPA ce ti se da acordul.
    4 13
  • Mai, da' urat mai e.
    11 5
  • Stați cuminți are balta peste..Franta are 60 de milioane de locuitori din care câteva milioane își permit......o sa se vanda mai mult după cerere...nu mai vorbim de fanii europeni....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru