Loeb, alaturi de Schumacher la Race of Champions '08

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.08.2008
Sebastien Loeb i se alatura lui Michael Schumacher pe lista numelor mari participante in 2008 la celebra Race of Champions.

Esential

2 este numarul victoriilor lui Loeb la Race of Champions. Loeb s-a calificat in finala in alte trei editii ale competitiei.

Sebastien Loeb, cvadruplu campion mondial in WRC, a conformat participarea la editia din acest an a Race of Champions, celebrul eveniment care are loc la sfarsitul fiecarui an pe stadionul londonez Wembley. Loeb - dublu castigator (2003/2005) al concursului care reuneste toata crema motorsportului mondial in cadrul unor probe foarte interesante - se alatura listei de invitati de seama, intre acestia aflandu-se in acest an si Michael Schumacher.

"Sunt foarte bucuros ca voi reveni la Cursa Campionilor, deoarece e vorba de un eveniment care imi place foarte mult. Anul trecut nu am putut participa din cauza unei agende incarcate si a nasterii fiicei mele. Mi-ar fi placut sa concurez impotriva lui Michael, la fel ca in 2004. Avem foarte rar ocazia sa ne intalnim", spune francezul Loeb, al carui coleg de echipa in intrecerea pe tari nu a fost inca anuntat.

via | Leblogauto

Taguri: Loeb, Schumacher

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru