Loeb, la a 50-a victorie in WRC: "Mai am multe de aratat"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.03.2009
Dupa ce a batut toate recordurile in materie de victorii in WRC, Sebastian Loeb a inceput sa adune cifre rotunde si sa ameninte cu mult mai mult decat atat.

Pilotul francez Sebastien Loeb a castigat duminica al 50-lea raliu din cariera, adjudecandu-si fara drept de apel Raliul Ciprului. Loeb se afla astfel la a treia victorie consecutiva in campionat in acest sezon din tot atatea etape, alsacianul confirmand statutul de favorit in 2009.

"E incredibil. Imi amintesc de momentul in care i-am depasit recordul lui Carlos Sainz, apoi de cel in care l-am intrecut pe Colin McRae, pentru ca acum sa ajung la cifra 50. E un numar mare si frumos. Sunt fericit pentru tot ce am facut pana acum, insa mai am multe de spus in acest sport. Deocamdata, targetul meu e victoria cu numarul 51", a spus Loeb dupa Raliul Ciprului.

Daniel Elena, copilotul langa care Loeb a reusit sa ajunga la aceasta cifra impresionanta de victorii, spune insa ca Loeb este foarte modest, iar targetul echipajului campion mondial en-titre e mult mai optimist: "Noi ne dorim sa castigam toate cele 12 etape ale sezonului", spune Elena.

Pozitia a doua din Raliul Ciprului a fost ocupata de Mikko Hirvonen, finlandezul de la Ford terminand la 27 de secunde inn urma lui Loeb.

Ultima pozitie de pe podium a fost ocupata ed surprinzatorul Petter Solberg, norvegianul fost la Subaru reusind sa il depaseasca in extremis pe Dani Sordo, coechipierul lui Loeb de la Citroen.

via | WRC

Comentarii (5)

  • Soferul Iadului
    L-am facut pe baiatul asta...
    Eram cu masina personala , o dacia 1310 break cu motor e golf din fabrica dar modificata cu frane pe discuri pe toate rotile , si cum ma grabeam eu asa ca ma durea raus tomacul ..gonesc ..gonesc ..pana am, dat de un feld e motel cabana ( in tarile nordice .. ) cand sa intriu ..dupa mine tipula sta ..ca .,..great man ..great driver ..I'm Loeb ! .etc ..What the fuck ?? ma intrebam eu ..asta era uimit ca el se antrena dar nu reuseasa se apropie de mine , as ade meserias driveuiam pe curbe , eu stiou ca is meserias la volan ..acum am vazut cine era tipul ., tare ba ..inseamna ca eu isi si mai tare !
    0 0
  • frumos...
    @soferul iadului : si cand te-ai trezit era toamna, nu? in plus, marmota bajbaia ceva... viseaza, puiule, viseaza! :)
    0 0
  • Soferul Iadului
    Este adevaraciune !
    @BurningFlame , este devaraciune ce am scris , nu conteaza numai herghelia de sub capota , conteaza sistemul de franare ( am mentionat ca aveam frane cu discuri diin ceramica - farfurie ) si ca in picioare aveam renumitii tenesi chinezesti ! Ce dovada mai vrei in plus ??? si sunt si talentat la condus .
    0 0
  • he he he
    banui ca-l cunosti pe mecanic iscusit :) de ai masina modificata asa fain
    0 0
  • @soferul iadului
    esti simpatic! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru