Louis Vuitton a creat un set dedicat de genţi pentru BMW i8

de Sebastian Toma
Joi, 27.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Specialiştii de la Louis Vuitton au creat un set de genţi de călătorie pentru BMW i8. Pe lângă design-ul personalizat, acestea se mândresc cu ţesătura integrală din fibră de carbon.

Esential 4 genţi include colecţia Louis Vuitton pentru BMW i8.
Francezii de la Louis Vuitton au realizat o colecţie dedicată de genţi de voiaj pentru BMW i8. Vorbim despre un set de genţi de lux, realizate din fibră de carbon, la fel cum este şi caroseria hibridului din Munchen. Colecţia cuprinde două genţi de călătorie, o servietă business şi o geantă pentru costume. Spre deosebire de un set convenţional de genţi, colecţia dedicată lui BMW i8 a fost adaptată pentru interiorul hibridului german, în baza unei colaborări strânse între specialiştii celor două mărci de renume mondial.

20 de lucruri pe care nu le ştiai despre... fibra de carbon

Adrian van Hooydonk, designerul şef al BMW Group, a primit premiul Louis Vuitton Classic Award pentru design-ul lui BMW Vision Efficient Dynamics, conceptul care a prefigurat modelul i8.

La fel ca oricare altă geantă de la Louis Vuitton, cele din colecţia BMW i8 poartă modelul cadrilat Damier, emblema casei franceze.

În plus, setul de genţi de voiaj poartă şi semnătura Louis Vuitton gravată cu laser pe negrul carbon al acestor piese. Căptuşeala cu microfibră a acestor piese de bagaj a fost inspirată de culorile folosite în gama BMW i8, în timp ce mânerele genţilor sunt realizate din piele colorată manual, o altă emblemă a casei franceze. Cu excepţia genţii pentru costume, toate piesele colecţiei dispun de ecusoane din piele pentru nume, pe lângă tradiţionalul lacăt Louis Vuitton.

BMW pregăteşte o inovaţie pentru modelele de serie: jantele din fibră de carbon

Urmareste Automarket
Geanta pentru portbagaj se numeşte Weekender GM i8, în timp ce piesele Garment Bag i8, Business Case i8 şi Weekender PM i8 sunt destinate să stea în habitaclul modelului german.
Geanta specială pentru haine este proiectată pentru etajera spate a lui BMW i8, în timp ce servieta Business Case i8 face echipă cu geanta Weekender PM i8, a doua piesă fiind concepută să fie amplasată pe suprafaţa primei. Începând cu 1 aprilie 2014, gama de bagaje Louis Vuitton pentru BMW i8 va fi disponibilă la cerere în anumite magazine ale brandului de lux din Franţa.

Via BMW

Comentarii (8)

  • Familia Fernando din Costesti
    Cat de cocalar poti sa fi. Ce legatura are gentile LV cu bmw i8 ? Automarket va rog sa nu mai promovati prostia. Nu vedeti ca pana nici culoarea nu se asorteaza.
    15 5
  • casper
    ce ma speriasem !! :D

    Am crezut ca autorul a vrut sa scrie "jante" dar a scris "genti".
    Sunt usurat, daca era o greseala de-asta nu mai intram pe site.

    Acum, chiar e vorba de genti..
    Hm, daca imi iau gentile astea va tb. sa fiu atent sa nu ma urc cu ele in Jaguar sau in Mercedes.
    Ca doar sunt pentru BMW, nu se vede !?

    Dar cu adidas PORSCHE (talpa porsche) merge in BMW?

    Mare prostie, sunt de acord cu Fernando.
    4 2
  • Scrooge
    Chiar simteam ca-mi lipseste ceva si nu stiam ce :). Acum mi-am dat seama. Niste genti LV pe care sa le asortez cu masina. E bine totusi ca Automarket ne mai amuza si cu articole de genul acesta.
    4 1
  • de ce are Fernando din Costesti ( el vorbeste de cocalari ?) mai multe voturi pentru decat contra? F simplu : romanii sunt pe ultimul loc in Europa la inteligenta IQ = 94 fata de germani locul 1 cu IQ = 107. si daca credeti ca o diferenta de 13 puncte este mica, va inselati amarnic.
    0 2
  • e clar ca IQ-ul tau nu se apropie nici macar de 94 atat timp cat nu intelegi o gluma, un misto facut de o companie care nascoceste tot felul de idei sa ia bani de la avutii Europei si nu numai, oameni care in cele mai multe cazuri pricipala lor activitate este de cum si pe ce sa-si mai cheltuie banii numai ca sa iasa in evidenta in cercul lor social.
    2 0
  • Pe o geanta buna nu trebuie sa dai neaparat cateva mii si nu cred ca e musai ca geanta sa apartina de un anumit brand auto.
    0 0
  • @casper
    Vai tu, ce sa-ti povestesc.
    0 0
  • * Jante

    :-P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru