Mansory transformă Mercedes G63 AMG 6x6 într-un „monstru” de 840 de cai putere

de Bogdan Mirică
Luni, 19.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mansory a decis să facă din Mercedes G63 AMG 6x6 un model capabil să sfideze legile tuningului. SUV-ul cu trei axe propulsoare beneficiază acum de 840 de cai putere.

Cunoscuţi pentru pachetele lor de tuning opulente, cei de la Mansory nu puteau ocoli modelul care a ţinut prima pagină a publicaţiilor de specialitate în ultimele săptămâni: Mercedes G63 AMG 6x6.

Modelul dezvoltat de constructorul german a suferit o transformare radicală, însă nu atât de exagerată ca în cazul versiunii propuse de tunerul leton Dartz, despre care am vorbit la finalul săptămânii trecute, în cadrul articolului dedicat.

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Creaţia celor de la Mansory vine cu blocuri optice faţă redesenate, încadrate de o capotă şi o grilă, de asemenea, diferite. Şi pentru că este un tuner care se respectă, Mansory nu putea ocoli fibra de carbon, folosită pentru carcasele oglinzilor laterale şi pentru praguri. Interiorul nu a fost detaliat, însă vor exista inserţii din lemn, Alcantara, piele şi mai multe elemente din aluminiu.

Cele mai importante noutăţi se ascund însă sub capotă, acolo unde motorul V8 de 5.5 litri a fost intens modificat cu o serie de componente sportive.

Mulţumită acestora, puterea celor opt cilindri urcă de la 544 de cai şi 758 de Nm la o valoare finală foarte generoasă,: 840 de cai şi 1000 de Nm.

Comentarii (2)

  • Un Monstru din TITAN....cu mult carbon :))
    6 0
  • o masina perfecta atunci cand SHTF:)))))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru