Mazda: 6 ani garanție pentru mașinile noi, în 28 de țări din Europa

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 19.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu luna aprilie, toate mașinile noi Mazda vin cu garanție de 6 ani, sau 150.000 de kilometri, în 28 de țări din Europa. Programul a fost extins recent în Franța, Elveția și Italia.

Constructorul japonez de automobile vrea să își fidelizeze clienții din Europa cu unul dintre cele mai complete programe de garanție din industria auto.

Toate mașinile noi, care poartă emblema Mazda, vin cu o garanție de 6 ani, sau 150.000 de kilometri. Programul a debutat anul trecut în Austria și Germania.

A fost extins apoi în țări ca Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Irlanda, Kosovo, Malta, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Acum, și noile Mazda vândute în Franța, Elveția și Italia vin alături de garanție de 6 ani.

Garanția celor de la Mazda cuprinde toate defectele materiale și de fabricație și acoperă costurile de reparație sau de înlocuire a componentelor.

Pe lângă această garanție de 6 ani, Mazda mai oferă o garanție de 12 ani pentru caroserie (împotriva coroziunii) și 3 ani pentru vopsea. Modelele plug-in hybrid și electrice vin cu o garanție de 8 ani sau 160.000 de kilometri.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • am facut programare online la drivetest pt mazda cx-60 si m-a sunat unul sictirit ca nu are masina, ca o sa ma sune el cand o sa aibe...m-a sunat din parti. si ma mai si ameninta ca sa nu ma astept sa faca buy back, ca ei dau preturi proaste. halal om de vanzari. pe bune, chiar nu se pot angaja niste oameni competenti in zona de vanzari auto si nu pe pile/relatii? adica am fost la un dealer auto si omul nu stia ce dotari are masina, motoare, ii spuneam eu din configurator ca le invatasem....in ce hal s-a ajuns.
    22 1
  • andrei
    nu mai zic de oamenii din vanzari de la moto. am cumparat o motocicleta noua si cand am ridicat-o am intrebat pe omul de la vanzari sa imi arate meniul. zice: lasa ca inveti tu. habar nu avea. daca tot vinde 5 moto pe luna, macar sa ai curiozitatea sa te uiti sa inveti meniul lor. penibil
    16 0
  • O mutare binevenita dar nu pot sa nu imi aduc si eu aminte cat de nesimita a fost tipa de la Mazda Cum S-o Numi de pe Calea Vitan. Ca atare, am ales alta marca desi eram chitit pe Mazda.

    Asa e cand se vand de la sine si orice nesimtita sau analfabet isi ating cota garantat.
    7 0
  • Flu flu
    Trebuiau să mai pună ceva că nu le ia lumea la ce prețuri are Mazda acum. Frumușele, nimic de zis, dar cu spațiul interior dau în șanț comparativ cu competiția. Iar motorizările zici că-s de camioane de-a dreptul.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru