Mazda publică un teaser cu interiorul lui CX-60

de Tiberiu Safta
Marti, 22.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez a publicat o nouă imagine teaser cu interiorul viitorului SUV de serie CX-60. Pe lângă asta, Mazda a confirmat că modelul va avea propulsie spate și va fi prezentat în 8 martie.

Mazda se pregătește să lanseze un nou SUV de dimensiuni mari pe piața din Europa. Modelul se va numi CX-60, iar constructorul nipon a oferit deja detalii tehnice cu privire la propulsor. Astfel, CX-60 va avea un sistem hibrid cu încărcare la priză și motorul va dezvolta 300 de cai putere.

După ce a oferit o imagine cu partea din față a viitorului model de serie, Mazda a publicat acum un teaser cu interiorul lui CX-60. Din ceea ce se poate vedea în imagine, bordul lui CX-60 pare a fi unul minimalist. Despre design-ul habitaclului, Mazda spune că CX-60 va introduce limbajul Kaicho, care reprezintă o combinație de materiale textile, piele ecologică și lemn de arțar.

Pe lângă imaginea cu interiorul, Mazda a mai confirmat că CX-60 va fi oferit cu propulsie spate. Mai mult, premiera lui CX-60 va avea loc în 8 martie.

via Mazda

Comentarii (7)

  • Wow,niste goblenuri de la doamna Lili de La Motoare mai lipsesc!
    4 2
  • N-are cum sa lipseasca tableta touchless cu H mic, care sa nu distraga atentia soferului in timp ce butoneaza dintre scaune.
    4 1
  • Edikkk
    Teaser, limbaj,... adică impotenţă

    Multe vorbe, fapte puţine
    2 15
  • 2.5 l - benzină, aspirat, în buna tradiție Mazda.
    4 1
  • Ar fi fost culmea sa aiba propulsie fata.
    5 2
  • @nume
    si de ce ar fi fost culmea?
    3 4
  • Asa in poze mie mi se pare ca arata bine materialele astea gen carpa dar ce ne facem cu praful? si cu aspirator si cu ce vrei tu tot ramane acolo o mare parte...soarele va decolora carpa...sa nu mai zic de vreo picatura de cafea :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru