Medaliații români de la Tokyo au fost premiați cu modele Toyota hibrid

de Alexandru Monenciu
Joi, 30.09.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cei 9 sportivi români medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost premiați cu modele Toyota hibrid. În cadrul aceluiași eveniment, divizia locală a producătorului nipon a lansat în România inițiativa globală "Beyond Zero".

În cadrul unui eveniment special, organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român și partenerul Toyota România, cei 9 sportivi români medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost recompensați cu mașini Toyota hibrid.

Campioanele olimpice la dublu vâsle, Simona Radiș și Ancuța Bodnar, au primit câte un exemplar Toyota C-HR hibrid. Pentru medaliații cu argint, Ana Maria Popescu, Ciprian Tudosă, Marius Cozmiuc, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu, Mugurel Semciuc și Mihăiță Țigănescu, Toyota a pregătit câte o Corolla Touring Sports hibrid.

Divizia locală a producătorului nipon a profitat de ocazie și a lansat în România inițiativa globală "Beyond Zero". Pe scurt, este vorba despre strategia Toyota cu privire la un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Anul viitor, ca parte a acestei strategii, vor fi lansate la noi în țară mai multe modele prietenoase cu mediul înconjurător: Toyota RAV4 PHEV, Lexus NX plug-in hybrid, Toyota bZ4X și Lexus UX 300e (ambele electrice).

via Toyota România

Comentarii (12)

  • inexorabil
    Un plus incomensurabil pentru inițiativa civică (deși adevărata recunoștință față de meritele sportive nu se exprimă în lucruri materiale, palpabile).

    Apoi însă, din păcate, Toyota a dat cu e-mucii în fasole (sau invers). Pentru că lumea de astăzi se confruntă cu "amenințarea" carbonavirusului.
    10 19
  • Răzvan
    @inexo
    Ce-ți mai place să bați câmpii pe aici. Nu ai și tu nimic de făcut?
    11 10
  • inexorabil
    Dragă Măfzvan, întrebarea respectivă ai conceput-o în faţa oglinzii (propriei tale conştiinţe) ?

    Exact, ador să bat câmpii. Mai ales când am de prăşit rânduri kilometrice de porumb. Sau pur şi simplu îmi place să simt miriştea sub tălpi. Mirişte în privinţa căreia voi avea special grijă să redevină românească…

    PS. Da’ alter-ego-ul tău Electrikkk ce are de făcut? Taman ceea ce (are ordin şi) face.

    PPS. Priceporc (în loc de "pricepui") mesajul tău explicit: ocupă-te (numai) de caznele & frivolităţile existenţiale şi, deci, cară-te din peisaj, că noi avem de îndeplinit pe AM o misiune de prim rang, recte e-imbecilizarea fraierilor…
    Răspunsul meu nu lasă loc de echivoc: pofta-n cui, pretene!!!

    PPPS (sic!). Nu ai şi tu CEVA (nu “nimic” !) de făcut? Nu-ţi zgârie timpanele?
    Te-am mai avertizat, Troglodilă: înarmează-te cu caiet şi ustensile de scris şi hai la maica să te joace, lup flămând cu trei cojoace.
    7 16
  • Alex D.
    De ce nu puteti voi sa acceptati ambele tehnologii si sa lasati timpul sa vorbeasca de la sine. Ba loviti in electrice, ba in termice desi piata si timpul vor dicta unde vom ajunge. Pana atunci, apreciati dragilor fiecare lucru care este de apreciat la toate tehnologiile pe care le folosim, sunt niste opere de arta ale evolutiei umane si toate merita apreciate.
    6 6
  • "Nu vă puneți cu Zurbag"(-iul). Că are creierul de lemn inoxidabil și tot nu poate înțelege. Și feriți-vă de diareea lui verbală că împroașcă orice crede el că n-are șapcă. Se pare că nici doza 7 de vaccin nu-l va mai face bine vreodată.
    6 8
  • curentatu
    De acord Alex-D, apreciez tehnologia deci și aia a catalizatoarelor euro-6 care elimină practic noxele.
    Dar CO2 ul nu-i de fapt noxă.
    Nu pot să apreciez în schimb interdicțiile nazi-style și amenzile cică pt binele meu electrocutat cu forța.
    12 1
  • curentatule, se vede ca n-ai citit vreodata o fisa tehnica de la un euro 6
    1 9
  • Seriff
    @curentatu are dreptate, e usor sa zici sa acceptam tehnologiile daca nu ar interveni comunismul, in situatia aia nu ar avea nimeni vreo problema.
    Dar comunismul intervine, adica politicienii, cum isi baga nasul in probleme medicale isi baga si in domeniul auto, ei fiind praf la ambele, pe ei ii intereseaza doar sa faca profit de undeva, nu le pasa nici de mine, nici de Edikk, nici de nimeni.
    Daca voi credeti ca ei interzic termicele ca sa respirirati voi cel mai curat aer din lume, mai curat si mai pus decat cel din varful muntelui va inselati amarnic.
    8 2
  • Foarte frumos din partea Toyota gestul.
    Mai ales ca vine cu niste masini deosebite, cu o fiabilitate deja dovedita in timp.
    4 0
  • @inexo
    Singurul care arunca cu muci esti chiar tu.
    2 2
  • inexorabil
    Te trezești bolborosind pe miriște. Ce muci visezi, Damblagikkk?
    3 3
  • Frumos spus… cred ca este un “virus” al speciei umane in general și mai intens la unele popoare sa vedem partea negativă și sa căutam gâlceava…
    Cine reușește opusul merita apreciere și respect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru