Toyota hibrid

Duminica, 26 Noiembrie 2023 | Industrie

Toyota înlocuiește emblema albastră specială pentru modelele hibrid cu un punct

De 14 ani, cei de la Toyota au folosit o emblemă ceva mai specială, albastră, pentru a scoate în evidență, pe stradă, modelele hibrid ale companiei. Totuși, într-o nouă strategie de marketing, emblema clasică este înlocuită de un punct albastru.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Economic

Toyota: modelele hibride, mai profitabile decât cele electrice

Toyota a anunțat că își micșorează așteptările cu privire la vânzarea de modele electrice noi în acest an. Constructorul nipon a descoperit că modelele sale hibride sunt mai profitabile decât cele electrice.
Vineri, 07 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Toyota: viitoarele modele plug-in hybrid vor avea 200 de kilometri autonomie

Toyota anunță că viitoarea generație de modele hibride, cele cu încărcare la priză, vor oferi până la 200 de kilometri autonomie în modul de rulare electric. În același timp, constructorul nipon va lansa nu mai puțin de 10 modele electrice noi până la mijlocul deceniului actual.
Joi, 30 Septembrie 2021 | Intern

Medaliații români de la Tokyo au fost premiați cu modele Toyota hibrid

Cei 9 sportivi români medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost premiați cu modele Toyota hibrid. În cadrul aceluiași eveniment, divizia locală a producătorului nipon a lansat în România inițiativa globală "Beyond Zero".
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Industrie

Toyota a demarat producția noului motor pe benzină de 1.5 litri la uzina din Polonia: propulsorul este parte componentă a sistemului hibrid folosit pe Yaris și Yaris Cross

Uzina Toyota din Jelcz-Laskowice, Polonia, a început producția motorului pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri. Propulsorul face parte din sistemul hibrid de propulsie pregătit de constructorul nipon pentru noile Yaris și Yaris Cross.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Economic

Europa a prins gustul mașinilor eco: Toyota a vândut hibridul cu numărul un milion

Recunoscuți ca pionierii mașinilor hibride, cei de la Toyota se bucură acum și de aprecierea europenilor. Japonezii au vândut deja un milion de hibrizi pe Bătrânul Continent.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Autoipoteze

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un urmaş pentru Lexus LFA

BMW şi Toyota au anunţat că intenţionează să dezvolte împreună un model sportiv. Mai multe zvonuri prezic lansarea unui urmaş pentru Lexus LFA, marcând astfel şi revenirea BMW în segmentul supercarurilor convenţionale.
Vineri, 30 August 2013 | FRANKFURT 2013

Toyota prezintă la Frankfurt un concept propulsat cu hidrogen, programat să se lanseze în serie în 2015

Toyota va expune în cadrul Salonului de la Frankfurt un tren de propulsie cu celule de hidrogen. Acesta ar urma să ajungă în producţia de serie în 2015.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Economic

Toyota a vândut peste un milion de vehicule hibride în doar 10 luni

Toyota anunţă că a vândut 1.028.900 de vehicule hibride în primele 10 luni ale lui 2012. Trei sferturi din aceste maşini sunt modele din familia Prius.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

Pick-up-ul Toyota A-BAT ar putea deveni membru al familiei Prius

Familia Prius, destinată exclusiv modelelor cu propulsie hibridă, ar putea include pe viitor şi o versiune de serie a conceptului Toyota A-BAT, prezentat la NAIAS 2008.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Toyota a prezentat monovolumul hibrid Prius V

Toyota a expus la Salonul Auto de la Detroit primul derivat al modelului Prius, un monovolum cu dimensiuni generoase, care păstrează acelaşi tren de propulsie.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Concepte

OFICIAL: Toyota Prius C, un concept pentru mezinul gamei hibride

Toyota a dezvăluit la Detroit un concept botezat Prius C, care anticipează un viitor model al gamei de hibride: o maşină de oraş, axată pe obţinerea unui consum foarte mic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 August 2010 | Modele noi

Toyota va oferi versiuni hibride pentru toate modelele sale

Cel mai mare constructor mondial intenţionează să lanseze până în 2020 versiuni hibride pentru fiecare model existent în gamă. În plus, Prius va deveni un brand dedicat hibridelor premium.

Tag-uri similare

Toyota Prius, Lexus CT200h, Toyota hibrid, modele hibride Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru