Mercedes a confirmat lansarea SUV-urilor GLE şi GLS în cursul acestui an

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat că 2015 este anul SUV-urilor. Constructorul german confirmă debutul faceliftul modelelor GL şi ML şi schimbarea numelor acestora.

După ce a dezvăluit noul GLE Coupe în cadrul Salonului Auto de la Detroit, primul rival adevărat pentru BMW X6, Mercedes promite să continue şirul premierelor 4x4 şi pe parcursul lui 2015.

Constructorul german a confirmat deja debutul noilor ML şi GL, cele mai mari SUV-uri din gamă, pregătite pentru faceliftul de jumătatea carierei. Odată cu revizuirile, germanii plănuiesc şi o rebotezare a modelelor, după cum au anunţat la finalul anului trecut.

Mercedes va schimba numele SUV-ului ML în GLE

După facelift, actualul ML va deveni GLE, iar GL va fi denumit GLS. Primul pe listă este GLE, care va debuta în aprilie cu ocazia Salonului Auto de la New York. Surpriza acestui model nu va fi neapărat noul nume, ci versiunea hibridă care va debuta odată cu faceliftul.

Urmareste Automarket
Despre GLS nu există informaţii privind data de lansare, însă el ar putea să îşi facă apariţia în toamnă, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.
Nu este exclus să vedem şi o versiune de lux, creată de noua divizie Mercedes-Maybach.

Deşi Mercedes nu a oferit informaţii despre noua generaţie GLK, este aproape sigur că ea va fi lansată anul acesta şi va fi rebotezat GLC pentru a marca legătura cu platforma modelului C-Klasse.

Comentarii (1)

  • Cum spuneam în articolul cu top 15 modele la Detroit - GLS. Am nimerit-o.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru