Mercedes GLC

Vineri, 04 August 2023 | Intern

Prețuri noul Mercedes-AMG GLC 43 în România: start de la 86.600 de euro

Noul Mercedes-AMG GLC 43, versiunea de performanță a SUV-ului compact, este disponibil oficial în România. Modelul de performanță pornește de la 86.630 de euro în țara noastră.
Marti, 19 Martie 2019 | Modele noi

Update: Mercedes-Benz a publicat un nou teaser cu viitorul GLC Coupe facelift: nemții prezintă detalii de design

Mercedes-Benz a publicat al doilea teaser video cu viitorul GLC Coupe facelift. Modelul va primi o serie de modificări la nivel exterior și îmbunătățiri consistente pentru interior. Gama de motorizări va fi și ea modificată.
Luni, 28 Martie 2016 | Industrie

Pregătește Mercedes un SUV cabrio? "S-ar putea face". Dar nu prea

Ideea unui SUV cabrio semnat de Mercedes nu e atât de nebună pe cât pare. Conform unui oficial al mărcii germane, este ușor să adaptezi actuala gamă de SUV-uri la o caroserie cabrio, dar nemții duc lipsă de locuri libere pe liniile de producție actuale.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Modele noi

Pe urmele lui BMW X4 și Porsche Macan: Mercedes lansează oficial noul GLC Coupe

Mercedes a dezvăluit oficial noul GLC Coupe, fratele mai mic al actualului GLE Coupe. Modelul va rivaliza cu BMW X4 și va fi disponibil chiar și într-o versiune hibridă.
Marti, 19 Ianuarie 2016 | Siguranta

Topul celor mai sigure mașini lansate în 2015: cine a primit coroniță la testele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat un clasament al celor mai sigure mașini testate în decursul anului 2015. Organismul internațional a împărțit premianții în opt categorii.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes are planuri mari pentru GLC: rivalul lui BMW X3 va veni în 2017 cu o versiune alimentată cu hidrogen

Oficialii Mercedes au anunțat că actualul GLC, înlocuitorul vechiului GLK, va fi disponibil începând cu anul 2017 și alături de o versiune alimentată cu hidrogen.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLC: informații și imagini oficiale cu înlocuitorul lui GLK

Mercedes a dezvăluit astăzi noul GLC, crossover-ul care vine să înlocuiască actualul GLK. Modelul își va face apariția într-un cadru oficial în toamnă, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 28 Aprilie 2015 | Modele noi

Noul Mercedes GLC, înlocuitorul lui GLK, va fi lansat la mijlocul lunii iunie

Mercedes va spune adio actualului GLK în luna iunie, când plănuieşte să dezvăluie înlocuitorul său, rebotezat GLC şi inspirat de designul lui C-Klasse.
Miercuri, 14 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes a confirmat lansarea SUV-urilor GLE şi GLS în cursul acestui an

Mercedes a anunţat că 2015 este anul SUV-urilor. Constructorul german confirmă debutul faceliftul modelelor GL şi ML şi schimbarea numelor acestora.
Vineri, 05 Decembrie 2014 | Modele noi

Lista lansărilor Mercedes de anul viitor: GLE, A-Klasse facelift și GLC

Anul 2015 va fi unul extrem de plin pentru Mercedes, care are în plan lansarea mai multor modele noi. Printre ele se numără faceliftul actualului ML, care va fi rebotezat GLE, și noua generație GLK, rebotezată și ea GLC.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Mercedes va schimba numele SUV-ului ML în GLE

Mercedes va reboteza gama sa de SUV-uri, după modelul actualului GLA. Această decizie va duce la dispariţia numelor GLK, ML şi GL în următorii ani.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Modele noi

Mercedes va lansa noul CLC în aprilie 2012

Mercedes va ridica cearşaful de pe viitorul CLC, un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS, abia în luna aprilie a anului viitor, în cadrul Salonului de la Los Angeles.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Iulie 2011 | Autoipoteze

Lexus pregăteşte CX300h, rival hibrid pentru BMW X1 şi Audi Q3

Lexus plănuieşte să ofere publicului un crossover compact, botezat CX300h. Acesta va fi orientat împotriva unor modele ca Audi Q3 şi BMW X1.
Joi, 03 Februarie 2011 | Modele noi

Mercedes pregăteşte GLC, viitorul rival al lui BMW X1

BMW X1 nu va mai fi mult timp de acum înainte singur pe nişa SUV-urilor mici premium. Mercedes pregăteşte un rival pe măsura modelului bavarez.
Joi, 03 Februarie 2011 | Modele noi

Audi vrea un rival pentru BMW X6

Audi ia în considerare dezvoltarea unui rival pentru BMW X6, impulsionat de succesul SAC în China. O confirmă chiar şeful de design al constructorului german.
Marti, 13 Iulie 2010 | Modele noi

Mercedes promite 20 de modele noi până în 2014

Mercedes se pregăteşte să îşi înoiască gama cu 20 de modele până în 2014. Este vorba despre faceliftul lui C-Klasse, noul SLS Roadster şi electric, noile A şi B-Klasse, precum şi SUV-ul coupe GLC.
Luni, 28 Iunie 2010 | Autoipoteze

Mercedes GLC ameninţă supremaţia lui BMW X1

Mercedes ar putea lansa în următorii patru ani un model botezat GLC, capabil să se bată cu actualul BMW X1. SUV-ul sportiv ar putea împrumuta platforma modelelor A şi B-Klasse.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru