Prețuri noul Mercedes-AMG GLC 43 în România: start de la 86.600 de euro

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-AMG GLC 43, versiunea de performanță a SUV-ului compact, este disponibil oficial în România. Modelul de performanță pornește de la 86.630 de euro în țara noastră.

Mercedes-AMG GLC a ajuns oficial în România. În prezent, poate fi comandat doar modelul AMG GLC 43 4Matic, care vine echipat cu un motor pe benzină cu 4 cilindri de 2.0 litri cu sistem mild-hybrid. Propulsorul dezvoltă, fără sistemul hibrid, 421 de cai putere și 500 Nm, în timp ce sistemul hibrid aduce un plus de 14 cai putere pentru un total de 435 de cai putere.

Astfel, Mercedes-AMG GLC 43 atinge 100 de km/h în 4.8 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h. Motorul este cuplat la cutia automată AMG Speedshift cu 9 trepte, iar puterea este transmisă către toate roțile.

Ulterior, modelul de performanță va fi disponibil și în versiunea mai puternică AMG GLC 63 S E Performance, care aduce un propulsor hibrid cu încărcare la priză.

Noul Mercedes-AMG GLC 43 vine echipat în standard cu direcție integrală, sistem multimedia MBUX cu grafică AMG specială și pachetul AMG Ride Control. La final, clienți vor putea să aleagă între 4 linii de exterior: AMG Night, AMG Night II, AMG Styling și AMG Carbon I.

Noul Mercedes-AMG GLC 43 are un preț de pornire de 86.630 de euro în România.

via Mercedes-Benz

Comentarii (7)

  • Îţi iei mai bine Mercedes EQS SUV care accelerează mult mai bine şi e mai rapid,
    nu este gălăgios, nu este poluant,...
    4 19
  • inexorabil
    Pur și simplu refuzi să accepți adevărul adevărat: născătoarea ta, Mafănikkk, a produs singura poluare din istorie. Adică...iată-te!
    8 6
  • 86 de mii pe o masina cu motor de 2 litri?! WTF?!
    10 2
  • ^Platesti tu diferenta de 76.170 de euro?
    1 0
  • Bibicul
    Tavi tată, o mașină F1 are 1.6. Contează puterea și cuplul. Din ce-i scoate, treabă producătorului. Nu-ți place, n-ai încredere? Treci la altceva dacă-ți permiți
    7 2
  • Nu e nici o versiune de performanta, ci asta este un SUV (Sport Utility Vehicle)
    Un GLC normal este un hatchback XL, caci nu are niciun pic de sportivitate.
    4 7
  • :)) super pret cu motor de a45 amg
    Cred ca vanzarile record di nultimii 1-2 ani vor pune presiune pe preturile la SH si ma ideparte si pe astea noi. Greu sa inteleg de ce ar continua sa vanda mult la preturile astea, indiferent de marca.
    Desigur masina a devenit mai importanta decat familia pt multi, dar totusi ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru