Mercedes va lansa noul CLC în aprilie 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.09.2011
Mercedes va ridica cearşaful de pe viitorul CLC, un coupe cu patru uşi mai mic decât CLS, abia în luna aprilie a anului viitor, în cadrul Salonului de la Los Angeles.

În primăvara anului viitor, Mercedes îşi va lărgi familia de modele cu un frate mai mic al actualului CLS. Este vorba despre mult aşteptatul CLC, un coupe cu patru uşi, adresat publicului tânăr care îşi doreşte calitatea şi confortul brandului din Stuttgart.

Potrivit oficialilor Mercedes, noul CLC îşi va face apariţia în premieră mondială în luna aprilie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Deşi se va adresa unui public cu tânăr şi va încerca să atragă un număr cât mai mare de clienţi, CLC va păstra intact caracterul brandului şi luxul cu care şi-a obişnuit clienţii, după cum susţine însuşi un oficial Mercedes.

Modelul va completa astfel linia compusă din C-Klasse sedan, C-Klasse Estate şi C-Klasse Coupe. Nu va lipsi nici varianta Shooting Brake a modelului CLC, anticipată deja de un concept cu acelaşi nume. Surse neoficiale susţin că după CLC ar putea să îşi facă loc în gamă şi un SUV compact, botezat GLC. 

via | egm

Comentarii (1)

  • "crestere economica negativa"
    "coupe cu 4 usi"

    exemple ale tampeniilor emise de catre niste "unii" si preluate pe scara larga fara discernamant

    caroserie in 4 usi cu forma de coupe

    "Coupés are hardtopped sports cars or sporty variants of sedan body styles, with doors reduced from four to two, and a close-coupled interior"
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru