Mercedes-AMG anunță o nouă versiune de performanță pentru Clasa C

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat un teaser video cu ceea ce pare a fi o nouă versiune pentru Clasa C. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre înlocuitorul actualului C 43.

Germanii de la Mercedes-AMG au publicat un scurt teaser video cu ceea ce pare a fi o nouă versiune de performanță a modelului Clasa C.

În clip se poate observa puțin din partea frontală și secvența de pornire a farurilor. Sunetul lipsește nu desăvârșire, ceea ce, potrivit zvonurilor, ar putea însemna că viitorul model este echipat cu sistem de propulsie electrificat (plug-in hybrid).

De fapt, viitoarea versiune anunțată în acest teaser ar putea fi chiar înlocuitorul lui C 43. Sub capotă ar urma să regăsim unitatea de 2.0 litri turbo care, în cazul lui CLA 45 S, dezvoltă 421 de cai putere și 500 Nm. Așa cum spuneam, aceasta va fi alăturată unui motor electric.

Reprezentanții companiei nu au anunțat data lansării.

via Mercedes-AMG

Comentarii (2)

  • Dacă C43 va avea 431cp înseamnă că C63s va acea în jur de 510-590cp
    1 0
  • @pateu 421 doar motorul termic. + cine stie cat electric.

    Oricum mi se pare o abordare nefericita. Bateria are capacitatea foarte mica. Ai performante doar 5-10 minute. Apoi ai doar 421 cai, dar tre sa cari 200 kg in plus (motor electric + baterie), deci performanta ca si cand ai avea vreo 370 de cai :))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru