Mercedes-Benz a dat startul producției de serie pentru Clasa V facelift: monovolumul este asamblat la uzina din Vitoria, Spania

de Cornel Șocariciu
Luni, 06.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz Clasa V facelift a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Vitoria, Spania. Trei motorizări diesel sunt disponibile pentru monovolumul nemților, iar pe piața din România, prețurile pornesc de la 39.200 de euro.

La începutul anului curent, Mercedes-Benz a prezentat Clasa V facelift. Monovolumul constructorului german a primit mici modificări de design, un nou motor diesel și o transmisie automată cu 9 rapoarte.

Acum, oficialii Mercedes-Benz au anunțat startul producției de serie pentru Clasa V facelift. Conform reprezentanților producătorului din Stuttgart, monovolumul este asamblat pe liniile fabricii din Vitoria, Spania.

Din 2014 și până la finalul anului trecut, Mercedes-Benz Clasa V a reușit să adune circa 209.000 de comenzi, iar în 2018 a fost înregistrat un record de vânzări de 64.000 de unități. La nivel estetic, Clasa V facelift a primit o grilă frontală restilizată, spoilere noi și prize de aer ceva mai generoase.

Pentru Clasa V facelift, Mercedes-Benz a pregătit motorul diesel de 2.0 litri în trei versiuni. Astfel, clienții vor putea alege următoarele variante: V220d (163 CP, 380 Nm), V250d (190 CP, 440 Nm) și V300d (239 CP, 500 Nm). Sistemul de tracțiune integrală 4Matic este disponibil și el opțional pe toate cele trei versiuni de putere.

Pentru prima dată, Clasa V va fi disponibil cu transmisia automată 9G-Tronic.

Pe piața din România, Mercedes-Benz Clasa V are un preț de pornire de 39.200 de euro cu TVA.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru