Mercedes-Benz C-Klasse Coupe se va concentra pe sportivitate în defavoarea spațiului interior

de Sebastian Toma
Luni, 20.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz va prezenta în toamnă noul C-Klasse Coupe. De data aceasta, modelul se va concentra pe dinamică și va avea un aspect exterior sportiv.

Mercedes-Benz se pregătește să lanseze varianta Coupe a noului C-Klasse. Programat pentru debut în toamna anului curent, la Salonul Auto de la Frankfurt, C-Klasse Coupe va face o schimbare de macaz pentru noua generație. Aspectele practice ale vechiului model vor lăsa loc unui design exterior sportiv și unei ținute de drum mai dinamice. În schimbul acestor modificări, clienții vor avea un portbagaj mai mic decât al vechiului model și mai puțin spațiu pentru capetele pasagerilor din spate, din cauza plafonului coborât cu patru centimetri față de cel al modelului precedent.

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Viitorul C-Klasse Coupe va beneficia de o direcție mai precisă și de o suspensie recalibrată. Centrul de greutate a fost coborât semnificativ, la fel cum este și cazul scaunelor. Christian Frueh, șeful departamentului de dezvoltare a gamei, a declarat într-un interviu pentru Automotive News că echipa sa a profitat la maximum de posibilitatea transformării lui C-Klasse Coupe într-o mșină sportivă, idee susținută și de Gorden Wagener, designerul șef al Mercedes-Benz.

Preţuri Mercedes-Benz C-Klasse în România: start de la 34.100 euro

Urmareste Automarket
Debutul comercial al viitorului C-Klasse Coupe este așteptat să aibă loc până la finalul anului curent. Modelul va fi oferit și într-o variantă AMG, care va avea elemente de caroserie diferite de cele ale variantelor obișnuite.
Gama de motorizări a variantei Coupe a lui C-Klasse va fie preluată aproape integral de la berlină, la fel cum va fi cazul elementelor tehnologice și a ofertei de dotări opționale.

Mercedes-Benz Clasa C: informaţiile şi fotografiile oficiale

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (2)

  • Mercedes, iau fetitele din mer
    Si cand ma gandesc ce frumos era S-ul coupe AMG vazut azi... pfff
    0 0
  • @Mercedes, iau fetitele din mer
    Stai linistit ca C coupe o sa fie o coipe de S coupe ! O sa fie putin altfel la bord....in rest identinc si putin mai mic.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru