Mercedes-Benz C-Klasse Estate primeşte un pachet AMG

de Bogdan Mirică
Luni, 23.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes îmbunătăţeşte aspectul sportiv al actualului C-Klasse Estate cu ajutorul unui pachet de accesorii semnat de divizia de performanţă AMG.

Mercedes caută să ofere ceva mai multă sportivitate actualului C-Klasse Estate şi propune un pachet AMG. Acesta include o serie de accesorii care amplifică agresivitatea break-ului.

Pachetul AMG presupune o extensie pentru spoilerul faţă, o grilă simplificată, cu un logo mai mare, flancat de două linii orizontale. Profilul este dominat acum de praguri laterale ceva mai pronunţate, de contur cromat pentru suprafaţa vitrată şi de jante noi, de 18 inch, cu finisaj gri, în spatele cărora se ascund discuri de frână perforate şi etrieri inscripţionaţi Mercedes Benz.

Posteriorul este personalizat şi el cuun deflector fals cu inserţii în culoarea caroseriei şi cu ţevi de eşapament distincte. Pentru cei care îşi doresc o versiune pe benzină există terminaţii din inox, în vreme ce fanii dieselului vor primi evacuare cromată.

Lista noutăţilor mai include o suspensie coborâtă cu 15 mm şi bare de amarare din aluminiu. La interior, pachetul AMG aduce în plus logo-urile diviziei din Affalterbach şi un volan sport.

Comentarii (2)

  • Mai bine ar fi primit un facelift la tableta aia chinezeasca !
    ps. Arata bine ce sa zic....foarte bine !
    11 5
  • Andrei
    @Scorpionul.negru Probabil daca te-ai urca in noul C klasse ai uita si de mama tabletei...iar remarca ta este una "chinezeasca" si deja prea des utilizata...foarte frumos C klasse.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru