Mercedes-Benz Clasa V facelift va fi disponibil cu sistemul de infotainment MBUX: comenzile încep în luna decembrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat că sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) va fi introdus începând cu luna decembrie și pe monovolumul Clasa V facelift.

La începutul acestui an, Mercedes-Benz a lansat Clasa V facelift. Printre noutățile aduse de constructorul german se numără ușoare modificări de design, introducerea unui nou motor diesel și a transmisiei automate 9G-Tronic, dar și câteva îmbunătățiri pentru interior.

Acum, producătorul german anunță că introduce sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) pe Clasa V facelift. Sistemul care a debutat în premieră pe Clasa A va fi disponibil pentru comandă începând cu luna decembrie.

Odată cu noul sistem de infotainment, Mercedes-Benz introduce și un ecran central nou care acum poate fi comandat în versiuni de 7 inch sau 10.25 de inch. De asemenea, pentru a putea naviga prin meniurile MBUX, Mercedes-Benz propune un touchpad amplasat în zona inferioară a consolei centrale. La fel ca în cazul celorlalte versiuni care mizează pe acest sistem de infotainment, touchpad-ul va genera un implus fizic prin care confimă că a preluat comanda.

Totodată, sistemul va fi echipat și cu asistentul virtual capabil să ofere sugestii sau să opereze o serie de comenzi la nivelul habitaclului.

Acesta va putea fi activa rostind cuvintele "Hey Mercedes".

Comentarii (1)

  • zamaraii
    Inca nu au scapat de telefonul ala cu suport pus pe bord...mai asteptam pana sa dam comenzi...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru