Mercedes-Benz GLB a fost surprins în timpul testelor: noul SUV compact ar urma să debuteze în 2019

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz are în plan lansarea unui nou SUV compact. Numele acestuia este GLB, iar un prototip a fost surprins în timpul testelor.

Mercedes-Benz a anunțat că lucrează la un nou SUV compact. Numele său ar urma să fie GLB, iar debutul oficial este programat pentru 2019.

Un prototip a fost deja surprins în timpul testelor, iar la nivel estetic vom vedea o serie de linii stilistice pe care le-am admirat în momentul lansării conceptului Ener-G-Force (foto).

Zvonurile spun că viitorul Mercedes-Benz GLB va fi echipat cu motoare diesel și benzină cu 4 cilindri dezvoltate în colaborare cu Renault-Nissan. Versiunea de bază va folosi unitatea de 1.3 litri în varianta de 160 de cai putere.

Aceleași surse spun că vom vedea și o versiune AMG care promite peste 300 de cai putere. În același timp, nemții pregătesc și o variantă cu sistem plug-in hybrid. Pe piețele din China și SUA, Mercedes-Benz o să ofere și o variantă cu ampatament mărit și șapte locuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru