Feedback

Mercedes-Benz lansează o competiție de dezvoltare de jocuri pentru mașini autonome: "Vrem să oferim o nouă metodă de a petrece timpul în trafic"

Publicat Luni, 25.03.2019
de Daniel Popescu
Comenteaza 1
Mercedes-Benz lansează o competiție de dezvoltare de jocuri pentru mașini autonome: "Vrem să oferim o nouă metodă de a petrece timpul în trafic" - Poza 1
Mercedes-Benz lansează o competiție de dezvoltare de jocuri pentru mașini autonome: "Vrem să oferim o nouă metodă de a petrece timpul în trafic" - Poza 2
Mercedes-Benz a lansat o competiție care are ca scop dezvoltarea de jocuri pentru viitoarele mașini autonome, cu scopul de a oferi o nouă metodă de petrecere a timpului atunci când ești în trafic.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorii auto anticipează că apariția mașinilor autonome va determina o creștere a interesului pentru noi modalități de petrecere a timpului în trafic.

În condițiile în care noile generații de modele utilizează ecrane de mari dimensiuni, Mercedes-Benz consideră că jocurile dezvoltate special pentru mașini vor căpăta o importanță majoră în viitorul nu foarte îndepărtat.

În acest context, constructorul german a anunțat o competiție de dezvoltare de jocuri care vor putea fi utilizate pe mașini autonome. Competiția a primit numele sugestiv In-Car-Gaming Challenge, iar cel mai bun joc care va fi produs va avea șanse să fie inclusiv pe o mașină autonomă a celor de la Mercedes-Benz. În plus, în cadrul competiției pot fi incluse și platforme de învățare sub formă de jocuri pentru copii și adulți.

Mercedes-Benz a prezentat recent la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona prototipul unui joc integrat pe noua generație CLA. Astfel, jocul de karting SuperTuxKart este rulat pe un din interiorul lui CLA, în timp ce volanul este folosit pentru a controla direcția kartului, iar pedalele de accelerație și frână pentru a stabili viteza de deplasare.

Mercedes-Benz susține că un astfel de joc poate fi integrat și în prezent pentru a fi încercat atunci când mașina este parcată.

Via Mercedes-Benz


Comentarii (1)

 • Calingura
  Cred ca sunt batran la cap.
  Adica sa ma joc cu volanul pe jocul cu masini? Si daca ala se recupleaza la directie din cine stie ce motiv?

  E prea obositor sa conduc dar e ok sa o ard la Mario Kart?

  Cred ca omenirea nu mai merita sa ocupe aceasta planeta. Ne-am stricat de tot.
  4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru