Mercedes C-Klasse - detalii şi imagini ale noului pachet AMG

de Bogdan Mirică
Joi, 26.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a condimentat noua generaţie C-Klasse cu un pachet de accesorii AMG. Acesta include mai multe componente care asigură o imagine sportivă sedanului.

Pentru că noul C63 AMG, versiunea de performanţă a modelului german, Soseşte abia la sfârşitul lui 2014, Mercedes a decis să publice deja detaliile unui substitut estetic: pachetul de accesorii AMG.

Programat a fi expus şi el la Detroit, alături de noua generaţie a modelului de clasă medie, AMG Exterior Pack vine să condimenteze aspectul exterior al sedanului, adăugând o doză de sportivitate liniilor considerate de unii ca fiind prea cuminţi.

Pachetul AMG include un nou spoiler frontal, o extensie pentru acesta, o grilă nouă cu doar două linii orizontale, praguri laterale şi contur din aluminiu pentru suprafaţa vitrată laterală. Nu lipsesc inserţiile cromate, regăsite la nivelul întregii caroserii pentru a amplifica senzaţia de model premium.

Esential 15 mm coboară garda la sol a noului C-Klasse cu noul pachet AMG.
În partea posterioară, Mercedes a înlocuit spoilerul cu unul nou, ce include acum şi un deflector fals, dar şi o terminaţie dublă pentru evacuare.
Pachetul este completat de jante AMG de 18 inch, în spatele cărora se ascund discuri de frână perforate şi etrieri ce poartă logo-ul diviziei de performanţă din Affalterbach. Nu lipseşte nici suspensia nouă, ceva mai sportivă, care coboară garda la sol cu 15 mm.

via wcf

Comentarii (2)

  • Articolul are o singura imagine?!
    26 3
  • @Sigma, are doua, fata-verso, intoarce monitorul! :)
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru