Mercedes Clasa G primește două ediții speciale: G 350d și G 500 Edition, plus G 63 AMG și G 65 AMG Exclusive Edition

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelul de off-road Mercedes Clasa G s-a îmbogățit cu două noi ediții speciale. G 350d și G 500 primesc versiunea Edition, în timp ce G63 și G65 beneficiază de varianta Exclusive Edition.

Mercedes pare de neoprit când vine vorba despre lansarea unor ediții și versiuni speciale pentru numeroasele sale modele pe care le are în gamă. Începutul lunii mai marchează apariția altor două ediții speciale, dedicate de această dată modelului de off-road Clasa G.

Prima dintre ele se numește simplu Edition și este disponibilă doar pentru G 350d și G 500, iar la exterior iese în evidență prin 3 noi culori pentru caroserie: Designo Magma Red, Designo Mystic White și Obsidian Black. De asemenea, jantele cu 5 spițe sunt realizate de AMG și sunt folosite împreună cu pneuri de dimensiuni 275/55, în timp ce grila, oglinzile laterale și capacul pentru roata de rezervă sunt negre.

La interior, noua ediție specială include piele Nappa neagră cu marcaje roșii, un volan AMG Performance, centuri de siguranță roșii și logo-ul Designo Manufaktur Edition amplasat pe consola centrală.

Cea de-a doua ediție specială este Exclusive Edition, disponibilă pentru Mercedes G63 AMG și G 65 AMG, care beneficiază de o nuanță AMG Monza Grey Magn pentru exterior, jante de 21 inch cu pneuri 295/40. Cele dedicate lui G 63 AMG sunt realizate din aliaj, în timp ce cele atribuite lui G 65 AMG sunt confecționate din ceramică.

La interior, cele două modele primesc scaune sport AMG și piele Nappa disponibilă în 6 culori, iar opțional clienții pot alege și alte elemente exclusiviste precum un volan AMG Performance în două nuanțe de culoare.

Cele două ediții speciale pot fi deja comandate în Germania, iar prețurile sunt cuprinse între 110.000 euro pentru G350d și 287.000 de euro pentru G65 Exclusive Edition.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • E clar din editiile astea speciale ca aceasta masina este un statement, un obiect de imagine. Nimeni n-o cumpara pentru offroad, altfel avea editii speciale in genul Wrangler. In schimb Mercedes G are Maybach Landaulet... Mofturi pentru snobi.
    3 1
  • @Tibi

    Din pacate ai dreptate. Ma intreb cand vor lansa cei de la Mercedes o editie care sa aminteasca de destinata initiala a acestei masini. aceea de masina de lucru ... Probabil niciodata, desi sunt sigur ca multi si-ar dori asta!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru