Mercedes-Maybach anunță versiunea Night Series pentru Clasa S, GLS și EQS SUV

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 24.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele Clasa S, GLS și EQS SUV care poartă emblema Mercedes-Maybach pot fi comandate și într-o versiune Night Series. Pachetul propus este unul cosmetic, astfel că, din punct de vedere tehnic, cele 3 modele rămân în continuare standard.

Atunci când te gândeai că modelele Mercedes-Maybach Clasa S, GLS și EQS SUV nu pot deveni mai exclusiviste, constructorul german de automobile anunță versiunea Night Series. Pachetul propus este unul cosmetic.

Mercedes-Maybach Clasa S Night Series propune o temă exterioară bicoloră, în nuanțele Negru Onyx/Argintiu Mojave, dar clienții pot opta și pentru finisaje negre, gri sau albe. Avem apoi ornamente cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold și jante exclusive.

Pentru interior, germanii au pregătit o tapițerie din piele Nappa în combinația de culori Alb Deep/Negru Pearl Exclusive, sau doar în nuanța Negru Pearl Exclusive. Ele poartă semnătura diviziei Manufaktur.

În ceea ce privește versiunile Night Series ale modelelor GLS și EQS SUV, primesc și ele ornamente exterioare cromate cu finisaj închis la culoare, accente Rose Gold, jante noi și o temă exterioară bicoloră.

Și habitaclul lor a fost garnisit cu piele Nappa în nuanța Negru Pearl Exclusive sau în combinația Alb Crystal/Negru Pearl.

Să nu uităm de ornamentele din lemn și de accentele din aluminiu.

Noile versiuni Mercedes-Maybach Night Series vor putea fi comandate spre finalul acestui an și la început de 2024.

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru