Mercedes-Maybach S650 Cabriolet: decapotabila de lux, anticipată de un teaser video

de Daniel Popescu
Luni, 14.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Maybach va prezenta miercuri noua decapotabilă S650 Cabriolet, care va fi disponibilă în numai 300 de unităţi şi va avea un consum mediu de 12 litri/100 km.

Salonul Auto de la Los Angeles va găzdui miercuri lansarea unei noi decapotabile de lux din partea sub-brandului Mercedes-Maybach. Este vorba despre S650 Cabriolet, un nou model bazat pe Mercedes Clasa S Cabrio, care a fost prefaţat într-un scurt clip video care evidenţiază o parte din designul exterior şi interior.

Printre puţinele informaţii tehnice dezvăluite de Mercedes despre noul model se numără faptul că acesta va fi produs într-o ediţie limitată la numai 300 de unităţi şi că va avea un consum mediu de 12 litri/100 km, cu emisii de 272 de grame de dioxid de carbon pe kilometru.

Alte detalii oficiale nu sunt cunoscute, însă presa britanică susţine că numele modelului ar putea indica utilizarea unor motor biturbo V12 de 6.0 litri mai puternic decât cel de pe Mercedes S65 AMG, care generează 630 de cai putere şi ajunge de la 0-100 km/h în 4.1 secunde.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru