Mercedes va construi un SUV Maybach la uzina din Alabama: platformă de GLS și preț estimat la 170.000 de euro

de Paul Cosma
Marti, 19.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes plănuiește să construiască un SUV Maybach la uzina americană din Alabama, modelul urmând să fie disponibil pe mai multe piețe globale. Potrivit unor surse din companie, SUV-ul Maybach va folosi noua platfomă a lui GLS și va avea un preț de circa 170.000 de euro.

Mercedes-Maybach pregătește un concept pentru un SUV de lux care va fi prezentat oficial în 25 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Presa internațională a publicat de curând și câteva fotografii oficiale cu viitorul Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept.

Potrivit Automotive News, care citează surse din cadrul Mercedes, noul SUV Maybach va fi construit la uzina din Alabama și va fi exportat pe mai multe piețe globale.

Noul SUV este așteptat să folosească platforma lui Mercedes GLS, iar prețul este estimat la 170.000 de euro.

În cazul conceptului menționat mai sus, presa speculează că sub capotă este un sistem de propulsie electric cu 4 motoare care generează în total echivalentul a circa 750 de cai putere, iar bateria este estimată la o capacitate de 80 kWh.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Costel
    observ ca lucrurile is cu o dinamica surprinzatoare pe aceasta nisa , reactia Mercedes ii benefica si mai mult decat utila in acest segment XXXL hyper-luxury iar pretul ii la frontiera decentei intr-o comparatie cu Cullinnan
    inchei cu speranta ca cel tarziu la salonul auto de la Frankfurt 2019 si VAG sa reactioneze pe acest segment fiindca ii impardonabil ca cei din Wolfsburg sa permita un ecart care in timp sa nu cumva sa devina decisiv pentru cele doua rivale (bmw & mercedes ) iar marca Horch ii cea mai potrivita sa faca asta , ii parerea mea
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru