Mercedes va deschide un centru de design în Franța: nemții vor să deseneze mașini pe Coasta de Azur

de Petre Barac
Luni, 18.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat deschiderea unui nou centru de design, în sudul Franței, începând cu anul viitor.

Nemții de la Mercedes vor să investească în dezvoltare și inovare pentru ca mașinile lor să urmărească trendurile industriei privind digitalizarea sau tehnologiile autonome și conectate.

Un pas făcut de ei în acest sens este extinderea rețelei de studiouri de design cu încă un centru care va fi deschis anul viitor.

Cel mai nou “Advanced Design Centre” de la Mercedes se regăsește în sudul Franței, pe Coasta de Azur, acolo unde vor lucra 50 de specialiști în design interior și exterior pentru mașini

“La noul nostru studio, vom analiza și monitoriza trendurile noii lumi digitale pe care dorim să le integrăm în mașinile noastre într-o manieră interconectată”, a spus Gorden Wagener, șeful de design al grupului Daimler.

Noul centru Mercedes-Benz va fi deschis în “France’s Silicon Valley”, zona fiind renumită datorită zecilor de mii de angajați care lucrează deja acolo în diverse companii multinaționale.

Pe lângă studioul din Franța, Mercedes mai are centre de design în Germania, Italia, SUA și China.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru