MG CS Concept - imagini şi detalii oficiale cu viitorul SUV dedicat tinerilor

de Bogdan Mirică
Luni, 22.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marca britanică MG, deţinută în prezent de chinezi, a lansat la Shanghai conceptul CS, menit să anticipeze primul SUV din istoria companiei, un model adresat în principal tinerilor.

Fosta companie britanică MG, deţinută în prezent de chinezi, s-a folosit de avantajul terenului propriu şi a dezvăluit conceptul CS în cadrul Salonului Auto de la Shanghai. Prototipul se vrea a fi un deschizător de drumuri pentru producătorul care îşi doreşte şi un crossover în gama sa.

Dezvoltat cel mai probabil pe platforma actualului MG5, conceptul CS a fost desenat de o echipă de designeri, condusă de Anthony Williams, şeful departamentului de design MG. Williams a promis că noul MG CS va face furori în rândul tinerilor mereu în pas cu moda, graţie formelor sale sportive şi a aspectului frontal dominat de o grilă discretă, care se continuă până la nivelul farurilor. Spoilerul este dominat de o priză de aer generoasă şi se continuă cu panouri de protecţie sub caroserie.

Urmareste Automarket
MG intenţionează să lanseze o versiune de producţie cât mai curând posibil, încercând să profite la maxim de creşterea segmentului SUV-urilor cu dimensiuni compacte.
Surse neoficiale vorbesc despre 2015 ca an de lansare şi un preţ de pornire de 17.500 de euro.

Despre gama de motorizări există zvonuri despre viitoare unităţi benzină de 1.5 şi 2.0 litri supraalimentate, completate de un diesel de 1.9 litri.

via MG

Comentarii (2)

  • De observat ca saloanelor auto din China li se acorda din ce in ce mai multa atentie. In viitor cele mai semnificative lansari auto s-ar putea sa nu le mai vedem la Paris, Frankfurt, Geneva sau Detroit, ci la Shanghai sau Beijing. Mici, dar cu ambitii mari chinezii astia... :)) Jos palaria !
    10 1
  • alta pocitanie pentru Shanghai!
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru