Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

de Bogdan Mirică
Miercuri, 16.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini România a creat cea mai mică discotecă din lume. Ei au simulat atmosfera unui club, cu lumini şi platane, în interiorul unui Mini Cooper S de nouă generaţie. Astfel a luat naştere Mini Disco.

Urmareste Automarket
Inspiraţi de sistemul Dynamic Music, care mixează melodiile în funcţie de stilul de condus, parte a tehnologiei MINI Connected introdusă pe noua generaţie Mini, oficialii brandului britanic în România au venit cu o idee inedită de promovare.

Respectând spiritul nonconformist cu care ne-am obişnuit, a fost nevoie doar de un DJ care mixează pe locul din dreapta, un discoball şi lumini suplimentare pentru a crea cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume: Mini Disco.

Esential 192 de cai putere oferă noul Mini Cooper S.
Modelul personalizat cu echipamentul disco a debutat weekendul trecut pe străzile din Bucureşti.
Mai întâi a transportat publicul către cluburile din Capitală în seara de vineri. A urmat apoi un recital propriu, pus în scenă de-a lungul serii de sâmbătă în cadrul unui centru comercial din nordul oraşului. Aici, atmosfera a fost întreţinută de echipa de absolvenţi ai DJ Bootcamp, prima şcoala de DJ din România. Pentru a demonstra cât de încăpătoare poate fi mini discoteca, organizatorii au invitat înăuntru şi câţiva baschetbalişti ai echipei Steaua Bucureşti.

Weekendul s-a încheiat în viteză, pe circuitul AMC Kart de la marginea Bucureştiului. Aici, cei 192 de cai putere ai lui Cooper S au fost puşi la treabă de pilotul BMW Claudiu David, care a uitat definitiv de accesoriile lui Mini Disco şi s-a concentrat mai mult pe stabilirea recordului de cea mai rapidă discotecă din lume.

Câtă distracţie încape într-un Mini puteţi vedea în imaginile următoare:

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru