Modificări pentru Renault Arkana. Clio și Captur primesc nivelul de echipare E-Tech Engineered

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a operat o serie de modificări în gama SUV-ului Arkana. Totodată, Clio și Captur au primit nivelul de echipare E-Tech Engineered.

Francezii de la Renault au operat o serie de modificări în gama modelelor Arkana, Clio și Captur, cele mai notabile fiind întâlnite la SUV-ul coupe.

Renault Arkana (MY 2022) va fi disponibil în nivelurile de echipare Evolution, Techno, R.S Line și E-Tech. Evolution va fi nivelul de echipare de bază și înlocuiește vechiul Iconic.

Vine în standard cu jante de 17 inch, faruri LED, geamuri spate și lunetă fumurii, display de 7 inch pentru instrumentarul de bord, ecran de 7 inch pentru sistemul multimedia, aer condiționat automat, senzori de parcare spate și cameră pentru mersul cu spatele.

Nivelul de echipare Techno plusează cu display de 10 inch pentru instrumentarul de bord, ecran de 9.3 inch pentru sistemul multimedia cu navigație, zonă de încărcare prin inducție pentru telefoanele mobile, accente cromate pentru exterior, jante de 18 inch, tapițerie neagră din material textil și piele sintetică, lumină ambientală și modurile de rulare Multi-Sense.

Arkana R.S Line este bazat pe nivelul Techno și vine cu jante de 18 inch, bară față și grilă specifice, terminații cromate pentru sistemul de evacuare, tapițerie din piele R.S, cusături roșii și ornamente care imită fibra de carbon.

Pentru Arkana E-Tech, francezii au pregătit jante de 18 inch cu accente aurii, spoiler față cu detalii aurii, volan îmbrăcat în piele, încălzit, scaune față ajustabile electric și cu funcție de încălzire, cusături aurii și pedale din aluminiu.

Nivelul de echipare E-Tech Engineered este acum disponibil și pentru Clio și Captur.

Dacă primul vine echipat cu jante de 17 inch, cel de-al doilea beneficiază de jante cu diametrul de 18 inch.

Ambele au embleme negre, accente aurii pentru spoilerele față/spate, cusături aurii și pedale din aluminiu.

via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru