Muzeul Porsche închiriază modele din gama actuală cu doar 69 de euro pe oră

de Bogdan Mirică
Vineri, 21.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunţat că muzeul său din Stuttgart va pune la dispoziţia vizitatorilor şi un serviciu de închiriere a maşinilor aflate în prezent în gamă.

În vara acestui an, mergeam până la Stuttgart pentru a testa versiunea E-Hybrid a modelului Panamera. O maşină care sfidează orice logică a maşinilor convenţionale, fiind capabilă să ofere 416 cai putere, un consum mediu de 3.1 litri în primii 100 de kilometri şi o autonomie electrică de peste 30 de kilometri.

REPORTAJ: Tăcerea cailor

Aventura mea la Stuttgart a culminat şi cu o vizită la Muzeul Porsche, pe care am încercat să o descriu descărcându-mi entuziasmul iniţial pentru a evita metaforele cerute de exponatele excepţionale.

Testul cu Panamera E-Hybrid, care a avut ca punct de plecare şi punct de pornire Muzeul Porsche, mi-a atras atenţia asupra unui lucru: toate grupurile de familii, copii, tineri sau bătrâni se uitau cu jind la noi, cei câţiva jurnalişti auto, onoraţi să putem flutura cheia unui Porsche chiar în faţa muzeului.

Esential 69 de euro pe oră trebuie să plătească vizitatorii care doresc să petreacă o oră alături de Boxster, Cayman sau Macan.
99 de euro este preţul de închiriere pentru o oră alături de Porsche 911.
Se pare că cineva a fost de asemenea atent la acest detaliu, pentru că cei din conducerea muzeului german au decis să le ofere vizitatorilor şi ocazia de a se afla la volanul unui Porsche.
Motiv pentru care a fost demarat un program pilot, ce presupune închirierea unui model din gama actuală pe o durată de timp prestabilită, care poate varia de la o oră la o săptămână.

Programul se numeşte Porsche Drive şi va include toate modelele existente în prezent în gamă, cu mici excepţii. Preţurile pentru o oră încep de la 69 de euro şi se referă doar la Cayman, Boxster şi Macan. Cei care vor mai multe senzaţii tari pot alege un 911, pentru care trebuie să scoată din buzunar 99 de euro.

Indiferent de situaţie, Porsche garantează 100 de kilometri parcurşi. Închirirea maşinilor va fi disponibilă în intervalul marţi-duminică, între orele de funcţionare ale Muzeului (09.00-18:00).

Comentarii (1)

  • Vreau si eu o ora cu 911....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru