Neadaptarea vitezei face o victimă celebră: fotbalistul Neymar, implicat într-un accident cu un Ferrari 458 Spider (VIDEO)

de Daniel Popescu
Marti, 29.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Neymar, unul dintre atacanţii echipei FC Barcelona, a suferit un accident uşor la volanul unui Ferrari 458 Spider după ce maşina a derapat şi s-a răsucit la ieşirea de pe o rampă umedă.

O bună parte dintre accidentele auto se petrec din cauza faptului că şoferii ignoră recomandările de bază şi nu adaptează viteza la condiţiile de drum.

Ultima victimă de acest gen este Neymar, celebrul fotbalist al echipei FC Barcelona. Brazilianul a pierdut controlul volanului unui Ferrari 458 Spider după ce a derapat la ieşirea de pe o rampă umedă, iar maşina s-a întors cu 180 de grade. Din fericire, Neymar s-a ales doar cu o sperietură zdravănă, în timp ce maşina a suferit doar avarii minore.

La scurt timp, Lionel Messi, unul dintre coechipierii săi, a publicat pe Twitter o înregistrare video care arată rezultatul accidentului şi prin care confirmă că Neymar nu a suferit niciun fel de răni:

Comentarii (3)

  • la salariu lui, e ca si cum mi-as scapa eu pixu pe jos si s-ar rupe...
    18 0
  • Daniel Popescu:
    0 1
  • @abc , adevarata proba o va da cand o sa se retraga din fotbal; vom vedea atunci daca are cap sa-si gestioneze banii obtinuti
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru