Accident Ferrari

Marti, 29 Noiembrie 2016 | Accidente exotice

Neadaptarea vitezei face o victimă celebră: fotbalistul Neymar, implicat într-un accident cu un Ferrari 458 Spider (VIDEO)

Neymar, unul dintre atacanţii echipei FC Barcelona, a suferit un accident uşor la volanul unui Ferrari 458 Spider după ce maşina a derapat şi s-a răsucit la ieşirea de pe o rampă umedă.
Marti, 23 Iunie 2015 | O lume nebuna

Proiect inedit: cu 4 euro îți poți pune poza în format 1x1 centimetri pe un Ferrari 458 Speciale pentru a ajuta la reparația acestuia

După un accident la Nurburgring, proprietarul unui Ferrari 458 Speciale a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reparația mașinii sale. Pentru 4 euro, poți cumpăra un spațiu de 1x1 centimetri pentru o poză la alegere.
Marti, 04 Septembrie 2012 | Accidente exotice

Moştenitorul imperiului Red Bull, arestat în urma unui accident grav de circulaţie

Vorayud Yoovidhaya, moştenitorul imperiului Red Bull, a fost arestat după ce a lovit cu Ferrari-ul său motocicleta unui poliţist, care a decedat în urma rănilor suferite.
Luni, 28 Mai 2012 | Accidente exotice

Un Ferrari FF a luat foc în Polonia

Încă un Ferrari FF a fost mistuit de flăcări. De data aceasta, un exemplar a ars aproape integral în Polonia. Martorii spun că incendiul a pornit spontan.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Video

4xVIDEO: Ferrari 458 Italia se răstoarnă în virajul "Tirbuşon" de la Laguna Seca

O întrunire a posesorilor de Ferrari 458 organizată pe circuitul Laguna Seca s-a sfârşit în mod neplăcut pentru un şofer care a abordat cu prea mult curaj celebrul "Tirbuşon" al circuitului din California.
Miercuri, 16 Mai 2012 | Video

VIDEO: Un Ferrari 599 GTO spulberă un taxi într-o intersecţie

Un exemplar extrem de rar Ferrari 599 GTO spulberă într-o intersecţie un taxi care tocmai pornise pe culoarea verde a semaforului. Şoferul supercarului şi doi pasageri din taxi au decedat.
Marti, 20 Martie 2012 | Accidente exotice

China: Cuvântul Ferrari a fost blocat din căutările pe internet din cauza unui accident

În urma unui accident grav provocat de fiul unui lider al Partidului Comunist din China, căutarea cuvântului Ferrari pe internet a fost blocată în ţara respectivă de cenzorii partidului comunist.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Accidente exotice

Ferrari 458 Italia, rupt în două în urma unui accident fatal

Un om de afaceri din Italia a decedat în urma unui accident grav pe care l-a provocat pierzând controlul volanului unui Ferrari 458 Italia.
Luni, 05 Decembrie 2011 | Accidente exotice

VIDEO: 14 maşini de lux, implicate într-un accident în lanţ în Japonia

Opt Ferrari-uri şi alte şase maşini ale unor mărci de lux au fost implicate într-un accident în lanţ petrecut în Japonia. Maşinile participau la o întâlnire a pasionaţilor.
Vineri, 13 Mai 2011 | Accidente exotice

Ferrari 458 Italia îşi pierde acoperişul pe o şosea din Anglia

Un Ferrari 458 Italia a ajuns sub un camion după ce şoferul a suferit un atac cerebral. Pentru a putea elibera victima, echipele de intervenţie au decupat acoperişul.
Sambata, 16 Aprilie 2011 | Accidente exotice

Un Ferrari 599 GTO cu susul în jos

Un exemplar al lui Ferrari 599 GTO şi-a încheiat cariera în cadrul evenimentului Auto Tour 2011. Acesta s-a răsturnat, iar cauzele accidentului nu au fost încă date publicităţii.
Marti, 08 Martie 2011 | Accidente exotice

Ferrari 599 GTO, accident violent pe o autostradă germană

Un exemplar al celui mai rapid Ferrari din istorie a fost serios avariat pe o autostradă din Germania. Şoferul a pierdut controlul la 130 de km/h şi a lovit parapetul de protecţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 August 2010 | Accidente exotice

Un alt exemplar Ferrari 458 Italia cuprins de flăcări

Un alt exemplar al lui Ferrari 458 Italia a luat foc. De această dată, incidentul s-a petrecut în China şi a fost imortalizat de un trecător.
Sambata, 21 August 2010 | Accidente exotice

Ferrari 458 Italia a fost implicat într-un nou accident

Numărul accidentelor în care a fost implicat Ferrari 458 Italia a ajuns la zece. De această dată vorbim despre un incident produs pe străzile din Cehia.
Sambata, 14 August 2010 | Video

Accident spectaculos intre un Ferrari 458 Italia si... un copac

Un exemplar al modelul Ferrari 458 Italia a fost surprins de un locuitor al orașului Maranello la scurt timp după ce a percutat un copac situat pe marginea șoselei. Mașina fusese achiziționată cu doar o zi înainte.

Tag-uri similare

Ferrari, Ferrari 458 Italia, 458 Italia, accident Ferrari, accident Ferrari 458 Italia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru