VIDEO: 14 maşini de lux, implicate într-un accident în lanţ în Japonia

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.12.2011
Opt Ferrari-uri şi alte şase maşini ale unor mărci de lux au fost implicate într-un accident în lanţ petrecut în Japonia. Maşinile participau la o întâlnire a pasionaţilor.

Esential

3.5 milioane de dolari este suma daunelor suferite de cele 14 maşini implicate în accidentul din Japonia.

Întâlnirile posesorilor modelelor sport de lux sunt fascinante pentru privitori şi spectatorii care au şansa de a le vedea la lucru şi interesante pentru înşişi cei care iau parte la aceste evenimente. Şi totuşi, câteva clipe de neatenţie pot dschimba radical totul. 

S-a întâmplat în Japonia, la un eveniment la care au luat parte câteva zeci de maşini scumpe ale unor mărci de prestigiu. Un convoi care includea modele care au făcut istorie pentru mărci precum Ferrari, Mercedes sau Lamborghini a fost implicat într-un accident în lanţ în care au fost prinse 14 maşini de lux. Conform raportului poliţiei, şoferul unuia dintre cele opt exemplare Ferrari implicate în accident a încercat să depăşească ieşind brusc din coloană, dar autostrada plină de apă i-a jucat feste. Maşina a lovit bara mediană de protecţie de pe autostradă, apoi a ieşit în întâmpinarea celorlalte maşini, care înaintau cu viteză ridicată. În carambolul generat au fost prinse modele precum Ferrari 355, 360 Modena sau F430.

Foarte multe dintre acestea nu mai au nicio şansă de a fi reparate, daunele fiind majore.

Din fericire, şoferii implicaţi în accident - toţi cu vârste între 37 şi 60 de ani - nu au suferit răni grave, deşi 10 dintre aceştia au fost transportaţi la spital.

via | Bloomberg

Comentarii (4)

  • ferrari
    modele de colectie 430, 360, 355?!
    wtf?

    "Un convoi care includea modele care au făcut istorie pentru mărci precum Ferrari, Mercedes, Lamborghini sau Toyota"

    pai la titlu zice modele de lux, si toyota nu prea e de rang ferrari in nici o zi a anului, nici pe pamant si nici in spatiu.

    un articol de inedit incropit doar de amorul artei.

    era suficient filmuletul si o explicatie scurta
    16 4
  • NCAP test?
    deci tot raul spre bine :)) aici vedem ca totusi masinile sunt mai rau distruse decat in cele mai mari cosmaruri ale noastre si totusi pilotii au scapat cu viata, asta este o reclama la siguranta care ti-o ofera ferrari? :))))
    10 1
  • dialon
    coolectie
    vand laptop o panarama numai bun pt cei ce redacteaza astfel de articole: sare litere, face dezacorduri, dar principalul atu e acela ca pierde contactul cu realitatea
    15 1
  • poate pe acolo era primul model de Supra aparut. O valora si ala ceva..:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru