VIDEO: Accidentul unui Aston Martin Rapide, filmat de pasagerul din dreapta

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.10.2011
Posesorul unui Aston Martin Rapide pierde controlul supercarului într-o curbă strânsă şi avariază serios maşina de sute de mii de euro. Pasagerul din dreapta reuşeşte să surprindă incidentul pe camera sa de filmat.

Posesorul unui Aston Martin Rapide reuşeşte să îşi distrugă maşina chiar în timp ce omul din dreapta lui, un ziarist auto, filma experienţa în sedanul britanic. Roberto Ricci, proprietarul maşinii şi deţinătorul unei companii care produce plăci de surf, a dezactivat accidental sistemele de siguranţă şi a pierdut controlul maşinii sale într-o curbă. Chiar dacă a distrus exemplarul de sute de mii de euro, Ricci nu se arată afectat de contra-performanţa sa.



Comentarii (7)

  • kotkodak
    e copil mic
    Sa vina sa il invete Huidu cum se face treaba. Ce gard de protectie... un Logan plin cu oameni. Huidu este un fel de ghostbuster sau ghostmaker?
    20 40
  • grigore
    si eu fac praf masini
    Am facut eu praf o dacia 1100 si nu am mai plans dupa ea ...dar dupa un Aston , mare lucru ... fac si eu 4 astonuri praf pe zi ! :-P
    2 21
  • eminew
    $$$$$$$$$$$
    Cine are de unde poate sa zimbeasca dupa asemenea peripetie,pentru acest gen de oameni,aceste masini de lux sunt doar niste obiecte de uz cotidian nimic mai mult,asta chear daca costa o avere pentru cei de rind.
    26 1
  • ce sofer imbecil
    parca ii era frica de volanu ala, abea il atingea, si dupa ce face accident mai vbea si ca o pi***: da' butonu ala nu trebuia sa fie acolo, eu sunt prea prost sa conduc fara esp....

    dupa un exemplu ca asta, ar trebui ca aston martin sa-si aleaga clientela
    29 4
  • danielz
    amuzant
    ce jmecher ala cu roata....calitate proasta la masina...o dacie nu ii sareau rotiile in curba aia...
    8 5
  • @danielz
    amuzant e ca o dacie nu atinge viteza aia
    13 1
  • Speriat
    Se vede ca ii e frica soferului de masina dupa propria masina dupa fata care o face cand accelereaza.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru