VIDEO: Un Ferrari 599 GTO spulberă un taxi într-o intersecţie

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.05.2012
Un exemplar extrem de rar Ferrari 599 GTO spulberă într-o intersecţie un taxi care tocmai pornise pe culoarea verde a semaforului. Şoferul supercarului şi doi pasageri din taxi au decedat.

Comentarii (14)

  • un oarecare
    La ce mortii ei mai costa 200 000 de euro daca nu ofera si protectie in banii astia?.Sa le mai faca si un control la cap clientilor care cumpara , ca sa nu omoare oameni nevinovati!
    7 16
  • Ce protectie cand o fi avut 80 ca popa si cand soferul sta practic sub bord, sub motor...gata sa ia la propriu in piept tot ce ii vine din fata si din spate.
    12 4
  • @un oarecare
    Ce naiba de protectie sa-ti ofere la viteza aia?! La cat avea ala daca nu ai contract cu cel de sus esti dus. Nu stiu cum a scapat soferul taxiului, care era ceva low-cost dar se pare ca a avut noroc ca la impact lateral la o asemenea forta nu chiar ai sanse!
    14 1
  • Claudiu
    Nu mai conteaza protectiile
    Cand ai ~80-100km/h si franezi la 0 in 5 metri poti sa fii inconjurat de norisori pufosi, ca tot mori din cauza ca se strivesc organele interne de partea frontala a cutiei toracice.
    15 0
  • @un oarecare
    La viteza care o avea Ferrari-ul nu ai nicio sansa, decat daca esti intr-o masina de F1 sau una de curse plina de roller-cage-uri. Eu cred ca Ferrari-ul avea cel putin 150 km/h (42 m/sec).
    Ma intreb oare ce a simtit taximestristul care a filmat accidentul...cred ca dupa ce a vazut filmarea l-au apucat palpitatiile la inima...a avut zile saracu'...din pacate nu la fel se poate spune de cei loviti...of, of, of...
    17 0
  • ...
    Asta care filmeaza mai sarbatoreste o zi de nastere in plus ...
    27 0
  • @oarecare
    ,
    masina aia nu costa 200 000 si nu dai acesti bani pentru protectie la viteze foarte mari pentru ca nu exista asa ceva inca, cel putin pentru masini de strada
    10 1
  • kumite
    Chiar daca masina nu s-ar deforma deloc in urma impactului,tot nu ai nici o sansa.De la soc,toate organele interne explodeaza.Ultimul lucru care-i trece prin cap soferului din ferrari e curul.Pacat ca au murit oameni nevinoti.
    20 1
  • soferul taxi a scapat ca are volanul in partea cealalta a masinii.
    viteza e de peste 150kmh ca popa daca nu 200kmh.
    la vitezele alea mori in orice, nu datorita vitezei ci a opririi.
    a lovit chiar pe burta taxiul si deci decelerarea a fost cea maximala, spre deosebire daca izbea in bot taxiul si se putea duce inainte mai mult.
    daca in rromania am fi avut drmurile din oras de acolo garantez ca asa ceva am fi vazut la ordinea zilei. astfel de viteze oricum se practica in bucuresti noaptea pe zona universitate-piata victoriei. pe drumul actual
    8 0
  • nebunie
    mah, baieti exista si un supravietuitor din ferrari, e o femeie care a suferit doar rani la cap, cat despre cel care spune ca dai 200 000 de euro pe o masina, tu crezi ca in veyron la 400 la ora iti garanteaza cineva ca o sa supravietuiesti? ala stim sigur ca are un pret de pornire de minim un milion de euro. nu dai bani pe siguranta la o masina exotica. ca sa fii in siguranta in trafic ori iti iei TIR(si aici ai sanse sa mori) ori iti cumperi tanc militar pentru siguranta.
    P.S. De la Polo pana la Hummer in toate poti muri lejer!
    10 0
  • ce protectie frate ca ala avea 150 .. intr-adevar tragic. Din pacate asta este lumea in care traim ... unii au cu ce pe plan financiar .. dar nu le ajung banii sa-si mobileze si mansarda.
    3 0
  • tragic
    inca nici nu mi se parea turtit tare ferrariul dupa ce viteza avea. se moare si la 70-80 kmh si nu se moare la viteza asta? app...motorul este amplasat in spate la masina asta nu in fata:)
    4 3
  • @scuderia
    baiete mai intereseaza-te unde este amplasat motorul la acest ferrari 599 ca in spate gasesti doar portbagajul.
    3 1
  • @scuderria
    Motorul este toata ziua in fata cum se zice:), daca esti fan ar fi trebuit sa stii ca la 599 GTO sau 599 "simplu" este in fata
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru