Ferrari 458 Italia, rupt în două în urma unui accident fatal

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.01.2012
Un om de afaceri din Italia a decedat în urma unui accident grav pe care l-a provocat pierzând controlul volanului unui Ferrari 458 Italia.

Americanii de la Wrecked Exotics, un portal specializat în accidente cu automobile exotice, au publicat două imagini ale unui Ferrari 458 Italia distrus în urma unui accident grav. Incidentul a avut loc pe o autostradă din apropierea oraşului Taranto şi a rezultat în decesul a trei persoane, inclusiv şoferul. Pe lângă cei trei morţi, încă nouă persoane au fost rănite în urma accidentului.

Deşi trecut de vremea inconstienţei, omul de afaceri în vârstă de 57 de ani care conducea acest Ferrari a depăşit cu mult limita legală de viteză pe secţiunea respectivă şi a pierdut controlul automobilului, după care corpul său a fost proiectat la mare distanţă de vehicul deoarece supercarul italian a fost grav avariat în timpul impactului, iar şoferul nu purta centura de siguranţă. Alte patru automobile au fost implicate în acest accident, iar Ferrari-ul a fost rupt în două în urma impactului.

Şoferul acestui supercar avea o colecţie impresionantă de modele exotice, incluzând aici un Lamborghini Gallardo, un Audi R8 şi un Maserati GranTurismo.

Incidentul din Italia a arătat încă o dată importanţa adaptării vitezei la condiţiile de drum şi importanţa purtării centurii de siguranţă la fiecare călătorie cu maşina.

Via | WreckedExotics

Comentarii (6)

  • cata inconstienta :( pacat de cei care mor nevinovati din cauza unor grandomani inconstienti...Dumnezeu sa-i odihneasca
    9 0
  • parca nu e primu ferrari rupt
    wtf?
    ma intreb ce viteza 'supersonica'' avea de s-a rupt in doua.. De obicei masinile se cam turtesc/inghesuie/deformeaza etc dar nu se rup in doua.

    Deci ori avea 4000km/h ori structura caroseriei unei masini sport(ferrari 458) e mult mai putin rezistenta (desi logic ar treb sa nu fie asa si ar treb sa aiba macar rezistenta unei masini banale care nu depaseste 180km/h)
    3 7
  • @parca nu e primu ferrari rupt
    Iti dai seama ca nu e primul....sunt o gramada de accidente in lume cu masini exotice fara sa ni le arate noua si destul de multe Ferrari printre ele. Asta s-a intamplat sa fie mediatizat si a ajuns si aici.
    Acum in legatura cu structura caroseriei nu iti dau dreptate. Masina practic si-a rupt botul...forta a fost in stalpii din fata care au cedat. Normal ca la viteza mare se rupe....daca avea 4 usi se rupea de la stalpii din mijlo. De aia SUV-urile nu se prea rup pt. ca au masa si se trutesc cum spui tu.
    2 1
  • grigore
    da...
    Si bogatii mor cateodata... :)
    4 2
  • Cineva
    @grigore Si de ce te bucuri ? Nu vreau sa fiu moralist dar nu e
    bine sa te bucuri de raul altora indiferent de statutul lor social...tot oameni sunt. Daca unii au facut banii mai putin legal te asigur ca pe 90% din ei ii mustra constiinta si nu le e asa bine cum par...probabil in momentul accidentului a avut o revelatie cat de nenorocit a fost toata viata ca sa se dea cu masini exotice si a uitat ca are 200 la ora. Pacat ca sufera altii din cauza lor...
    4 1
  • parca nu e primu ferrari rupt
    pt Adi si cei ce au dat dislike
    eu ziceam doar ca: cu cat o masina ar fi mai performanta cu atat caroseria ar treb sa fie gandita incat ca rezista unor presiuni mai mari (vezi F1)

    evident ca cu cat ai viteza mai mare impactul e mai puternic - insa am vazut prea multe ferrariuri rupte in zona respectiva (dubios)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru