China: Cuvântul Ferrari a fost blocat din căutările pe internet din cauza unui accident

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.03.2012
În urma unui accident grav provocat de fiul unui lider al Partidului Comunist din China, căutarea cuvântului Ferrari pe internet a fost blocată în ţara respectivă de cenzorii partidului comunist.

Accidentele cu maşini exotice atrag întotdeauna atenţia publică, mai ales când acestea sunt conduse de celebrităţi. De data aceasta, un accident cu un Ferrari 458 Italia este muşamalizat, căutarea numelui mărcii din Maranello fiind blocată în China, după cum informează cei de la Jalopnik. Aparent, fiul nelegitim al lui Jia Qinglin, membru al structurii de conducere a statului, a făcut un accident cu Ferrari-ul său, eveniment soldat cu un mort şi doi răniţi.

Deşi Ferrari 458 Italia are doar două locuri, se pare că fiul demnitarului chinez a invitat două persoane de sex feminin pe locul din dreapta. Potrivit primelor informaţii, şoferul a decedat pe loc, iar cele două pasagere din dreapta au fost rănite în urma accidentului. Niciunul dintre pasageri nu purta centura de siguranţă, iar cei trei ocupanţi au fost aruncaţi din maşină în urma impactului.

În luna ianuarie, un italian a făcut un accident cu un Ferrari 458 Italia în urma căruia maşina a fost despicată în două.

La fel ca în cazul incidentului din China, şoferul nu purta centura de siguranţă şi a decedat pe loc. Avariile prezente pe cele două epave denotă viteza ridicată la care a avut loc impactul.

Via | Jalopnik | Sursa Foto

Comentarii (3)

  • Cineva
    Pacatele parintilor pe capul copiilor. Trist dar asa e lumea.....
    Nu putea sa moara comunistu de tasu in accident ?

    ps. sa nu imi spuneti acum ca soferul teribilist si nu stiu ce daca aveti sub 35 de ani. Pana la 35-40 de ani nu ai cum sa te abtii de la asa ceva daca ai bani. Greseala lui a fost ca nu tura masina pe un circuit.
    15 4
  • Ferrari
    Dar parca cei de la Ferrari spuneau ca nu-si vand masinile oricarui miliardar ci aluia care are si bani si respect fata de o asemenea masina... intrebarea mea e : cum de ajung masinile astea pe mana unor asemenea...nu stiu cum sa-i numesc; asta pentru ca nu e primul, nici al 2-lea ci al nu-stiu-catelea accident cu un Ferrari.
    1 0
  • Ferrari
    @Speed cred totusi ca si Ferrari se vand la mana a doua, asa ca pana si petarzi de genul celui din articol pot pune mana pe ele... cascaval sa ai sau taticu sa fie dictator..
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru