Un Ferrari 599 GTO cu susul în jos

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 16.04.2011
Un exemplar al lui Ferrari 599 GTO şi-a încheiat cariera în cadrul evenimentului Auto Tour 2011. Acesta s-a răsturnat, iar cauzele accidentului nu au fost încă date publicităţii.

Ferrari 599 GTO este catalogat ca fiind cel mai rapid şi cel mai puternic model produs vreodată de italieni. Cei 670 de cai putere şi sprintul de la 0 la 100 km/h în doar 3.35 secunde fac din acest model un candidat perfect pentru un accident exotic. Dacă luna trecută vă informam că un astfel de exemplar a fost serios avariat pe o şosea din Germania, de această dată supercar-ul italian a ajuns cu susul în jos.

Accidentul s-a petrecut în cadrul Auto Tour 2011, eveniment care a ajuns la ediţia cu numărul 20 şi care are loc în Franţa între 11 şi 16 aprilie. Exemplarul avariat făcea parte din coloana care însoţea evenimentul iar cauzele care au dus la răsturnarea acestuia nu sunt cunoscute încă.

Via | GTSpirit

Comentarii (2)

  • pacat de ea :(
    4 0
  • Ca sa stim cum arata si pe partea cealalta...
    Arata bine... Pacat ca n-a asezat-o pe ceva mai moale, sa nu se zgarie :)
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru