Ferrari 458 Italia a fost implicat într-un nou accident

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.08.2010
Numărul accidentelor în care a fost implicat Ferrari 458 Italia a ajuns la zece. De această dată vorbim despre un incident produs pe străzile din Cehia.

Ieri vă prezentam un exemplar al modelului Ferrari 458 Italia care a ars pe jumătate în California, iar astăzi este rândul unui posesor ceh să "plângă" după supercarul italian. Exemplarul fotografiat într-o parcare din Cehia a suferit un accident major în partea din față, iar cauzele care au dus la producerea incidentului nu sunt cunoscute.

Proprietarul modelului italian nu s-a bucurat prea mult de serviciile acestuia, întrucât bordul lui 458 Italia indica doar 300 de kilometri rulați. Acesta este cel de-al doilea accident produs în Cehia în care a fost implicat modelul italian. De la lansarea sa pe piața auto și până astăzi, zece exemplare ale supercarului italian au ars sau au fost personajele "negative" ale unor accidente rutiere.

Ferrari 458 Italia ascunde sub capotă unitatea V8 de 4.5 litri capabilă să producă până la 578 de cai putere și poate dezvolta un cuplu motor maxim de 540 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc în doar 3.4 secunde, iar viteza maximă pe care o poate atinge este de 325 km/h.

Via | GTSpirit

Comentarii (19)

  • ha ha ha ...si bogatii plang!...
    3 2
  • demonel
    sa cheme un preot. sunt posedate :))))))
    7 1
  • A fost un fel de concurs... sa ghicesti in ce zi o sa fie primul accident cu 458 italia.
    Cati s'or fi rugat... are efect pe termen lung:D
    3 0
  • ferrari chiar are o problema.......
    deja ma streseaza stirile in care un ferrari ia foc din cauza motorului (sau cel putin din aceea directie)......
    mai bine ar opri productia drecului si sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil pana nu ar avea cineva de suferit.......
    deja e chiar o traditie ca un ferrari sa ia foc.........incat vad ca si institutiile care ar trebui sa se ocupe de siguranta unora nu baga in seama aceste masini cu probleme........
    4 4
  • krajla
    boala "italia"
    Se pare ca aceasta boala a ajuns si la Ferrari. Ca de obicei modelele itaiene (ma refer la fiat, alfa si lancia) sunt frumoase dar de calitate scazuta. pacat de Ferrari
    3 5
  • ...
    458 Italia avand un motor de mare turatie, are nevoie de viteze mari si turatii ridicate in special pt a-si face racirea si lubrifierea in mod optim(e valabil pt majoritatea motoarelor de mare turatie-gen Honda V-tec, V10 Lamborghini si Audi, sau Renesis Wankel de la Mazda).Daca proprietarul bujuteriei italiene a mers cu ea la relanti prin oras mult timp(gen 40-50km/h in treapta a 5-a) s-a ajuns la supraincalzirea motorului.Aviz amatorilor din Ro care merg cu astfel de masini in acelasi mod doar ca sa fie vazuti mai bine de pitipoancele avide de 24h de glorie in paginile tabloidelor
    11 3
  • CelFaraNume
    Jos Mafia! Sus Patria!
    Nu mai cei naspa care le put piciarele fac accidente cu Ferrari! Dati si mie un model sa il conduc ca o zgarietura in 20 de ani vedeti!
    2 4
  • demonel
    exact cum ziceam, demonii turatiei isi cer partea :))) . saracii de ei, sa bagi o basculanta de bani intr-o masina si sa o gasesti arsa sau busita (aici mai tine si de cat de pilot te crezi sau de unde o parchezi sau cine are boala pe tine)... cred ca te ia tremuratul. @bernd dar astia care-si iau masinile astea nu sunt instruiti sa nu le subtureze?
    3 1
  • @demonel
    Schem romaneasaca "lasa ma ca merge si asa, am mai condus eu si alte masini, n-am permis de ieri de azi" se pare ca se aplica si in alte parti, pt ca multi din cei care isi iau asemenea masini nu le iau decat pt a oglindi bunastarea lor financiara.
    P.S. Eu cand mi-am luat RX8 n-am primit absolut niciun sfat de la reprezentantii Mazda Ro , desi motorul rotativ e unul dintre cele mai pretentioase de pe piata(exista o procedura speciala de oprire, consum de ulei, etc.), a trebuit sa ma documentez de pe net si din revistele auto.
    6 1
  • krajla
    @bernd
    Adevarat ce spui, dar cutia automata nu o sa schimbe in a 5 treapta la 40-50 km/h.. mai ales fiind vorba despre un motor care si in a 2 se descurca lejer.
    2 1
  • de-ale fizicii!!n-ai cu cine d-le!!!
    dat fiind faptul ca la un articol anterior ,un utilizator imi dadea cu ''de-ale fizicii'' in cap, deoarece rideam de un ferrari busit,o sa incerc sa fiu mai moderat....ha ha ha tot ca o rabla arde!!!!!!!!!!!
    4 1
  • Italia
    Daca despre Aston Martin se vorbea ca e masina fotbalistilor, Ferrari a ajuns masina ratatilor. No offense!
    P.S. Poti sa judeci o persoana dupa masina pe care o conduce, dar nu judeca o masina dupa cei care o conduc.
    5 1
  • Vortex66
    mda :) frumos
    Frumos din partea Automarket :) In loc sa spuna multumesc userilor pentru anumite atentionari cu privire la unele greseli din articole, (ca doar toti suntem oameni si mai gresim nu? dar se pare ca la automarket exista spiritul acesta de nerecunostinta si nesimtire :) ), ei sterg frumos post-urile care atentioneaza asupra greselii si corecteaza fara nici un mersi :)

    Foarte profesionalisti sunteti, ce pot sa spun, palaria jos.. NOT :)
    2 0
  • @krajla
    458 are cutie secventiala cu dublu ambreiaj, nu cutie automata
    6 0
  • te ... pe ele masini dai o caruta de bani pe un ferrari care peste o saptamana iti ia foc fratilor trezirea nu mai sunteti cum ati fost sa stricat tare treaba la voi ... nu mai bine imi cumpar un impreza wrx cu 310 cai care are aproape aceleasi performante cu 40 de mii de euro care stiu ca numi ia masina foc:)))
    1 3
  • @geo
    Wrx sti are aceleasi performante ca 458 Italia, adica are 4 roti, volan, motor si cutie de viteze.La ora actuala, 458 Italia e cel mai bun supercar din lume, castigand absolut toate testele comparative la care a participat.Jeremy Clarkson deja il considera mai bun si decat F40-favoritul all-time al ferraristilor.
    3 1
  • NeoGalaxy
    Ferrari's 1st Eternal Fan
    @bernd: Ti-ai luat Mazda din Romania? Pacat. In Franta si Anglia te lasau si pe circuit cu ea. Am un prieten pasiona de anumite Mazda si este foarte entuziasmat de anumite lucruri.
    0 2
  • @NeoGalayx
    Adica?
    2 2
  • @NeoGalaxy
    Da, masina e luata din Ro, are motorul resoftat si dus la 250 CP, evacuare complet modificata(galerii de evacuare+catback, catalizator scos), kit admisie AEM Cold Air Intake-in total cam 280-285CP la volanta+ arcuri sport Eilbach.Multumit?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru