Nissan: "93% dintre cumpărătorii electricei Leaf sunt foarte mulţumiţi de maşină"

de Mircea Meșter
Joi, 11.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Ghosn a prezentat ieri, la Oslo, câteva dintre cifrele-cheie adunate de modelul electric Leaf în cariera sa de până acum.

Leaf nu ste o maşină, ci o viziune.

Carlos Ghosn
CEO Renault-Nissan
Într-o vizită pe care a făcut-o în Oslo, capitala europeană a maşinilor electrice, directorul alianţei Renault-Nissan a anunţat cele 100 de modificări pe care Nissan Leaf - modelul 100 electric din gama japonezilor - la primeşte odată cu lansarea versiunii sale europene. "Modificările pe care le-am realizat pe Leaf au avut ca sursă reacţiile clienţilor şi vizează o autonomie mai mare în condiţii reale de trafic, un timp de încărcare mai mic şi un portbagaj mai încăpător", a spus Carlos Ghosn, subliniind ceea ce Nissan anunţase anterior într-un comunicat oficial.

Conform oficialului Renault-Nissan, statisticile pe care le-a strâns marca japoneză după lansarea modelului arată că 90% dintre clienţii lui Leaf folosesc zilnic maşina electrică pe care au cumpărat-o, iar 93% dintre aceştia sunt foarte mulţumiţi de performanţele şi comportamentul lui Leaf.

Foarte interesant este faptul că 93% dintre clienţii lui Leaf au migrat dinspre alte mărci, un procent foarte ridicat în industria auto.

"Renault-Nissan a vândut până acum mai multe maşini electrice decât ceilalţi producători laolaltă. Leaf nu este o maşină, este o viziune", a încheiat Carlos Ghosn conferinţa pe care a ţinut-o la Oslo în faţa jurnaliştilor norvegieni.

Nissan

Comentarii (14)

  • Carlos Ghosn este un vizionar.
    38 16
  • Paul S
    Tot respectul pentru omul asta !!

    http://www.youtube.com/watch?v=mrCtD12t1DY
    29 15
  • Tipul devine tot mai penibil. A ajuns sa-si laude singur marfa. Asa disperat sa fie nissan?
    4 18
  • http://www.youtube.com/watch?v=anMAn089sC0. Interesant interviu cu C Goshn
    16 0
  • Ehee voi nu stiati ca Zarnesti e centrul cultural al palentei, iar de acolo provin toate geniile pe langa care Carlos Ghosn e doar o palida umbra :))
    @zarnaseanu esti "destept" tare frate! =))))
    27 1
  • @vasi, Va uitati la tipul asta de parca ar fi un dumnezeu. Nici nu-i de mirare ca gandirea voastra isi atinge limitele uluitor de repede. Un pic de ha-ha si s-a rezolvat. Am uitat de mocirla in care stam iar solutiile la probleme le admiram, le comentam si le asteptam de la altii.
    2 14
  • Dumnezeu se scrie cu majuscula, iar marcile nemtesti sunt idolii la care te inchini tu, stim. Cam atat despre limitarea noastra si "genialitatea ta abisala". Oricum cand nu ai nimic de spus, e intotdeauna bine sa pari profund, deci cum sa nu razi? Ridicolul situatiei ma face sa rad. Tu nu faci nici cat negru sub unghie omului asta.
    15 1
  • Dumnezeul Adevarat se scrie cu majuscula. Nu se pune majuscula cand folosesti cuvantul pentru a descrie orice altceva sau pe altcineva. Daca aveai putina curiozitate puteai sa-ti dai seama de asta lecturand Biblia.

    Stiu, pentru tine hahaiala e mai importanta. Si mai profunda. De-aia o tratez ca atare.
    2 12
  • PS Nu am idoli de nici un fel. Daca aveai putin bun simt puteai sa-ti dai seama ca niciodata pe site-ul asta, sau in alta parte, nu am spus cuvinte denigratoare referitor la vreo marca franceza, italiana, suedeza sau americana. Dar cand ai ochelari de cal, vezi exact ce-ti convine. Sau pana unde poti intelege.
    2 12
  • @zarnesteanu
    Singurul penibil aici esti tu. Get a life!
    11 0
  • @@zarnesteanu,
    Baiatu', inainte sa te ingrijorezi de viata mea, uita-te la a ta si baga-te in seama pe-acolo ca ai o gramada de treaba. Stiu, pentru ca refuz sa ma ploconesc dumnezeilor vostri, unul din ei fiind tipul din fotografie, dati drumul la morisca cu rahat. Altceva mai stiti? Dincolo de balacareala nu mai aveti nimic. Doar un gol ingrozitor, dinti clantaniti cu spume la gura si ura pana in panzele albe. Cam asta e viata voastra.

    Totusi, am o noutate pentru tine. Pe lumea asta e loc si de mai bine. Chiar exista lumina, caldura si normalitate! Dar acolo sunt alte valori, cu mult peste datul cu fruntea de pamant in fata lui carlos ghosn si made in japan. Sau a lui made in Germany ori USA daca tot iti place sa aduci vorba.

    Lucrurile astea trebuiau sa ti le explice cineva cu multi ani in urma. Acum e nevoie de mult efort sa revii la normalitate. Dar ca sa se intample asta trebuie intai de toate sa ai idee cam ce inseamna normalitate iar apoi, foarte important, sa vrei sa ajungi la ea.
    2 10
  • :):):):))))
    1 7
  • S Freud
    Cam frustrat zarnasteanu asta, nu-i asa baieti?
    6 1
  • @freud & comp.
    Cam semanati a haita in spatele anonimatului, nu-i asa baieti?
    Doctorasule, daca tot iti place sa pui diagnostice la botul calului, baga si o prescriptie de la coada vacii.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru