Nissan: "Electrificarea va întări legăturile cu partenerii de la Renault"

de Paul Cosma
Luni, 24.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan vrea să standardizeze și să împărtășească piesele destinate vehiculelor electrice cu partenerii de la Renault, electrificarea fiind văzută drept “noul liant” al colaborării celor două companii.

Alungarea lui Carlos Ghosn și întreaga telenovelă pe marginea arestării sale pentru presupuse infracțiuni au afectat serios alianța dintre Renault, Nissan și Mitsubishi. 

În ultimii doi ani, atât francezii, cât și japonezii au încercat să repare stricăciunile, în special pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Directorul operațional de la Nissan, Ashwani Gupta, crede că electrificarea este elementul cu care companiile vor putea să-și consolideze relația, prin standardizarea și împărtășirea componentelor aferente mașinilor electrice

“Trebuie să mărim viteza privind viitoare sinergii care să aibă electrificarea ca pilon principal,” a spus Gupta. 

Oficialul Nissan susține că atenția celor două entități ar trebui să fie asupra bateriilor și platformelor pentru mașini electrice, subliniind că un standard la nivelul alianței ar putea să aducă economii simțitoare la bugetul părților implicate. 

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Fram,ursul molar
    Le dau eu cablurile mele de curent din portbagaj sa-si intareasca si mai bine legaturile.
    3 2
  • Carlos Ghosn
    Da, da
    5 3
  • Chiar, de brazilianul franco-libanez cu nume de șacal, arestat de japonezi și evadat ca-n filme, nu se mai scrie nimic? A scăpat basma curată?
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru