Nissan va lansa un concurent pentru Toyota GT86

de Bogdan Mirică
Luni, 21.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan va lansa în cadrul Salonului Auto de la Tokyo un rival pentru actualul Toyota GT86. Coupe-ul sportiv va fi expus mai întâi sub formă de concept.

Urmareste Automarket
Toyota a dat lovitura cu sportiva GT86, o maşină cu un preţ abordabil şi senzaţii tari la purtător. Acest succes inspiră însă şi pe alţii. Un alt constructor asiatic plănuieşte un rival care să pună în dificultate GT86.

Toyota GT86 test drive 

Este vorba despre Nissan, care a anunţat oficial că va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, programat să debuteze la sfârşitul lunii, conceptul unui model sportiv capabil să fure din clienţii lui GT86. El nu va purta indicativul Z, chiar cei de la Nissan precizând acest aspect.

Conceptul de la Tokyo va fi foarte aproape de ceea ce vom vedea pe versiunea de serie şi a fost desenat pentru a captiva fanii coupe-urilor accesibile, mizând pe liniile conceptului Esflow.

Dacă reacţia fanilor va fi pozitivă, modelul va primi undă verde şi ar urma să intre în producţie în maxim doi ani. De propulsia lui s-ar putea ocupa motorul cu patru cilindri, supraalimentat, de 1.6 litri şi 200 de cai putere, disponibil deja pe mai multe modele Nissan.

Conceptul coupe-ului va fi expus la Salonul de la Tokyo alături de un alt prototip misterios, descris simplu de japonezi: „nebunesc”.

via wcf

Comentarii (3)

  • candy shop
    Salonul de la Tokyo incepe de maine, nu-I asa? De abia astept sa vad ce ne-a rezervat Nissan!
    14 3
  • George
    Nissan face masini bune.
    12 3
  • nissan
    Foarte tare, au copiat design-ul la chrysler crossfire, ce panarame, chiar au curaj sa expuna rasul asta ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru